Ιταλία

«Αντόνιο, ευχαριστούμε για όλα»

Αποχαιρέτησε τον Αντόνιο Κόντε, ο πρόεδρος της, Αντρέα Ανιέλι, τονίζοντας ότι έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και πως οι πρωταθλητές θα... πορευτούν στηριζόμενοι στη φιλοδοξία και το ταλέντο.

Μια αναδρομή των όσων πέτυχε ο Αντόνιο Κόντε, όντας στο τιμόνι της ομάδας, έκανε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» των δύο πλευρών.

Ο Ιταλός παράγοντας ευχαρίστησε τον 45χρονο τεχνικό για όσα έκανε για την ομάδα και τόνισε πως αυτή θα ξεκινήσει και πάλι από «μηδέν» και ότι θα πορευτεί με «όπλο» τη φιλοδοξία και το ταλέντο, ενώ όπως φαίνεται υπήρξε διάσταση απόψεων μεταξύ τους στο πως πρέπει να κινηθούν οι πρωταθλητές στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά

«Αγαπητέ Αντόνιο,

Υπήρξες ένας υπέροχος ηγέτης της ομάδας μας και η σημερινή είδηση με λυπεί πάρα πολύ.

Νομίζω πως τα τρία χρόνια που πέρασες στην ομάδα, τα τρία χρόνια στα οποία ξαναγράψαμε την ιστορία του συλλόγου: με τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, δυο Σούπερ Καπ Ιταλίας και ίσως την πιο σημαντική περίοδο ανάπτυξης.

Ωστόσο ακόμη και στο μπροστά στην προσωπική εκτίμηση και στο προσωπικό συναίσθημα, ένας πρόεδρος πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω.

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την τελευταία μεγάλη επιτυχία μας και η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει τον δρόμο της. Θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Μηδέν στον βαθμολογικό πίνακα, όπως οι άλλοι και μηδέν νίκες.

Όμως, αυτός ο σύλλογος έχει νεανική διοίκηση που έχει ταλέντο και είναι δεμένο και στο πρόσφατο παρελθόν βρήκε φιλοδοξία και αποφασιστικότητα για να πετύχει τους στόχους του.

Η Γιουβέντους θα ξεκινήσει και πάλι με ρόστερ, που θα έχει πολύ ταλέντο, επαγγελματίες παίκτες , οι οποίοι θα δώσουν ότι έχουν για τον νέο τους προπονητή και θα προχωρήσουν, γράφοντας το μέλλον και το παρόν του συλλόγου. Αποτέλεσες μέλος της ιστορίας της Γιουβέντους και ξέρω πως ότι επιλογή και να κάνεις, ξέρω ότι στο άκουσμα νίκης της Γιουβέντους θα αποκτάς χαμόγελο.

Μπέπε, Φάμπιο, Πάβελ και εγώ, μαζί με όλους τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε νύχτα και μέρα, διότι τίποτα δεν αξίζει λιγότερο από τη Γιουβέντους και οι Γιουβεντίνοι το αξίζουν. Όποιος δουλεύει σε αυτόν τον σύλλογο ξέρει ότι πρέπει να ανταποκρίνεται κάθε στιγμή στην εξαιρετική παράδοση που έχει.

Ευχαριστώ για τα πάντα, Αντόνιο

Μέχρι το τέλος...

ΑΑ (Αντρέα Ανιέλι)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x