Ισπανία

Αντσελότι: «Δεν έγινε… κλοπή»

Υπεραμύνθηκε των επιλογών του στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι. Παράλληλα, είπε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ομάδα του, αλλά τόνισε πως δεν έγινε… κλοπή.

«Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για την ήττα», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία, αλλά και στις επιλογές που έκανε στο παιχνίδι του «Καμπ Νου», όπως αυτή του Ραμός που αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ.

«Δεν μιλάμε για κλοπή. Ήταν απλά ένα διαιτητικό λάθος, καθώς δεν δόθηκε το πέναλτι. Κανείς μας δεν είπε πως ήταν κλοπή», δήλωσε ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε:

«Εάν ο αγώνας γινόταν και πάλι αύριο, ο Ράμος θα έπαιζε ξανά στη μεσαία γραμμή. Ο Ιγιαραμέντι χρησιμοποιήθηκε(ως αλλαγή) διότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ο Μπενζεμά δεν ξεκίνησε, διότι δεν ήθελα να έχει η άμυνα της Μπαρτσελόνα να έχει σαφείς προσανατολισμούς. Ο Μπειλ έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Δεν είναι το ίδιο να αγωνίζεσαι στην Αγγλία και στην Ισπανία».

Ο Αντσελότι είπε πως δεν είναι εύκολη η επιλογή ανάμεσα σε Λόπεθ και Κασίγιας, όπου ο πρώτος αγωνίζεται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ο δεύτερος σε αυτά της Ευρώπης και του ισπανικού Κυπέλλου. Ερωτηθείς αν φοβάται ότι ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας πρόκειται να φύγει από την ομάδα απάντησε:

«Ναι, ελπίζω όμως να μείνει. Ο Ντιέγκο Λόπεθ έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Οι δύο μας τερματοφύλακες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο. Ο Ίκερ έχει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και ο Ντιέγκο είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Η απόφαση μου δεν είναι εύκολη».

Επιπλέον, υποστήριξε και την επιλογή να αποκτηθεί ο Μπέιλ και όχι ο Νεϊμάρ. «Παίζει στη θέση του Κριστιάνο και δεν πρόκειται ποτέ μου να τον αντικαταστήσω. Ο Φλορεντίνο δεν έκανε ποτέ πρόταση. Ήθελε τον Μπέιλ», κατέληξε.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x