Επικαιρότητα

Αντώνη μάζεψε τους δικούς σου -Δεν θέλω εκλογές Βαγγέλη…

Με τη φράση «Βαγγέλη, πιστεύεις πως θέλω εκλογές; Είναι δυνατόν;» ο πρωθυπουργός εκτόνωσε το φορτισμένο κλίμα, λίγο πριν αρχίσει η κρίσιμη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ εκνευρισμένος από διαρροές συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, για ενδεχόμενο εκλογικό αιφνιδιασμό, αν συνεχιστούν οι διαφωνίες των εταίρων στην κυβέρνηση.Έτσι, όταν μπήκε στην αίθουσα συσκέψεων του Μεγάρου Μαξίμου, φέρεται να είπε «Αντώνη μάζεψε κάποιους δικούς σου γιατί έχουν ξεφύγει».Η απάντησή του, η οποία επιβεβαίωσε ότι δεν σκέφτεται καθόλου τις εκλογές, εκτόνωσε την ατμόσφαιρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν, όμως, πολύ θυμωμένος και με δικούς του συνεργάτες, οι οποίοι την Κυριακή διέρρευσαν σε δημοσιογράφους ότι θέλει να μπει οπωσδήποτε στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος -είτε κάνει το ίδιο ο Φώτης Κουβέλης είτε όχι.

Για το λόγο αυτό δήλωσε, μετά τη σύσκεψη των αρχηγών και χωρίς καν να ερωτηθεί, πως δεν ενδιαφέρεται να πει στην κυβέρνηση. «Έφυγα πέρυσι από αντιπρόεδρος για να γίνω πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε το νόημα. Και το «καρφί» δεν πήγαινε προς τη «γαλάζια» πλευρά, αλλά προς την «πράσινη», που την εμφάνιση να επιδιώκει ντε και καλά να γίνει αντιπρόεδρος του Σαμαρά…

Πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x