Επικαιρότητα

Άδωνις: «Ο εξτρεμισμός και η τρομοκρατία πλέον μας απειλούν όλους»

Στο πλευρό της γαλλικής κυβέρνησης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του αλλά και τους προβληματισμούς του για την δράση των τρομοκρατών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στάθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τον γαλλικό λαό έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι εξέδωσε ο Άδωνις Γεωργίαδης. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος σχετικά με την δράση των τρομοκρατών εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζοντας πως είναι επιτακτική η ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων.

Αναλυτικά:


«Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς το Γαλλικό λαό για τη χθεσινή απίστευτη πράξη βαρβαρότητας και τρομοκρατίας. Από χθες στην Ευρώπη τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε τι μέτρα θα λάβουμε για να επαναφέρουμε ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εξτρεμισμός και η τρομοκρατία πλέον μας απειλούν όλους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι σήμερα στο Γαλλικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x