Επικαιρότητα

Αντώνης Ζαΐρης: «Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ελλείψεις βασικών ειδών!»

Σύμφωνα με την εκτίμηση του αναπληρωτή αντιπροέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Αντώνη Ζαΐρη, τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα παρουσιαστούν ελλείψεις στα βασικά αγαθά.

Eλλείψεις στα βασικά αγαθά θα παρουσιαστούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με την εκτίμηση του αναπληρωτή αντιπροέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Αντώνη Ζαΐρη, που μίλησε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Μega και στη Μαρία Σαράφογλου.

«Όταν δεν λειτουργεί το οξυγόνο της οικονομίας, που είναι το τραπεζικό σύστημα, είναι λογικό να παρουσιάζονται κάποιες αρρυθμίες και προβλήματα λειτουργίας. Το ίδιο (πρόβλημα) αντιμετωπίζει και το λιανεμπόριο. Από πλευράς εισαγωγέων, υπάρχει απαίτηση πληρωμής μετρητών. Η ροή του χρήματος δεν είναι εύκολη γιατί οι τράπεζες είναι κλειστές.

Δηλαδή πέρα, των ξενοδόχων, των φαρμάκων και όλων των προβλημάτων που υπάρχουν, δημιουργείται πρόβλημα και στα συσκευασμένα τυποποιημένα τρόφιμα και σε διάφορα προϊόντα στους χώρους των σούπερμαρκετ αλλά και σε όλο το φάσμα και στη διακίνηση των αγαθών που φτάνουν στην κατάναλωση», δήλωσε, ο αναπληρωτής αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, Αντώνης Ζαΐρης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x