Super League 2

ΑΕΚ… ανακατεμένη

Στη λύση του rotation θα καταλήξει -θέλοντας και μη- ο Τραϊανός Δέλλας. Τα συνεχόμενα ματς κι η κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου αναγκάζουν τον «Κολοσσό» να κάνει διάφορα σχέδια για τη δευτεριάτικη ενδεκάδα

Έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ωστόσο (και το παραδέχθηκε κι ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του) ότι ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει πολύ σοβαρά και το στόχο του Κυπέλλου.

Μετά λοιπόν το παιχνίδι της Κέρκυρας -και κυρίως ενόψει της ρεβάνς που θ’ ακολουθήσει την προσεχή Πέμπτη- θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Έτσι, ο Σοϊλέδης (που έχει προλάβει να δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στις ολιγόλεπτες εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του) έχει πιθανότητες να ξεκινήσει πρώτη φορά βασικός, όπως και ο Μπακάκης από τα δεξιά της άμυνας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Σαρρή στο κέντρο της άμυνας, όπου θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Λαμπρόπουλου-Τζανετόπουλου.

Κατά τ’ άλλα πιθανή θεωρείται η αποφόρτιση του Ανάκογλου, ενώ δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντακόλ, που επανέρχεται και μπορεί να δώσει ανάσες στον Μπρέσεβιτς. Ανάλογα, δε, με το αν ο Κροάτης θα ξεκινήσει βασικός, θα κριθεί και η θέση που θα παίξει ο Αραβίδης, ενώ θέση στην ενδεκάδα «χτυπάει» και ο Ντούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x