Γ' Εθνική

ΑΕΚ… από το μέλλον

Την Τετάρτη η ΑΕΚ κάνει (ανεπιστρεπτί) παρελθόν τη Γ’ Εθνική. Θα το κάνει όμως με το βλέμμα στο μέλλον. Γιατί στην αποστολή της θα ‘χει τρία απ’ τα «φυντάνια» που ξεπετάχτηκαν στις μικρές της ομάδες.

Το πρώτο βήμα για την αντεπίθεση της ΑΕΚ σφραγίζεται οριστικά την Τετάρτη. Πέρα όμως απ’ το στόχο της επιστροφής στους τίτλους, η «Ένωση» έχει βάλει κι άλλον ένα: Να το κάνει με όσο περισσότερους νέους παίκτες γίνεται.

Κι αυτή την πρόθεση δείχνει από φέτος κιόλας. Μετά λοιπόν τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις της εβδομάδας, οι τρεις πιτσιρικάδες που προωθήθηκαν απ’ την πρωταθλήτρια ομάδα Κ-17 θα βρεθούν -για πρώτη φορά- και σε αποστολή.

Στις επιλογές του λοιπόν για το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανναξιακό, ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Καραγκιολίδη, Τσεβά και Θαναηλάκη (σ.σ. ο πρώτος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και οι άλλοι ατομικά προγράμματα). Συμπεριέλαβε ωστόσο τους 17χρονους Ηλία Τσέλιο (επιθετικός), Ανδρέα Βλαχομήτρο (επιθετικός) και Γιάννη Βιδάλη (μέσος).

Δεδομένων, δε, των όσων έδειξε στις δοκιμές του, δεν αποκλείεται (ειδικά ο πρώτος) να πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε οι συνθήκες είναι πολύ πιθανό να το ευνοήσουν, ενώ και ο Δέλλας διαμόρφωσε το κατάλληλο έδαφος συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα στην αποστολή αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Αναλυτικά η 18άδα για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό (21/1, 19:00): Βούρας, Ντούνης, Τσιρίλο, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x