Stoiximan Super League

ΑΕΚ… με ερωτηματικό

Στην ενδεκάδα έχει καταλήξει. Το ότι θα ξεκινήσουν τόσο ο Γκερέιρο, όσο και ο Ανάκογλου έχει «κλειδώσει». Το πού θα παίξει ο καθένας τους ωστόσο, είναι το μόνο ερωτηματικό του Έβαλντ Λίνεν ενόψει ΠΑΣ.

Κατά τον Έβαλντ Λίνεν, οι Ρότζερ Γκερέιρο και Δημήτρης Ανάκογλου δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν μέχρι τώρα στην ενδεκάδα.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου ωστόσο, η καλή εμφάνιση του νεαρού στη Λιβαδειά και η απουσία του τιμωρημένου Κορδέρο έχουν αφαιρέσει ενδοιασμούς και περιθώρια από τον Γερμανό ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν όσα έχει δείξει στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο προπονητής της «Ένωσης» δοκίμασε και το Σάββατο ενδεκάδα που περιείχε αμφότερους.

Έτσι, το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει είναι η θέση που θα ξεκινήσουν. Κι αυτό διότι στις πρώτες δοκιμές ο Ανάκογλου τοποθετούνταν στα αριστερά του 4-2-3-1 και ο Γκερέιρο σε ρόλο επιτελικού, αλλά στις επόμενες υπήρξε εναλλαγή ρόλων μεταξύ τους.

Ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί λοιπόν το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, η σημερινή προπόνηση σφράγισε ότι στο δεξί θα ξεκινήσει ο Βαλεντίνος Βλάχος (και όχι ο Καραλής, που επίσης δοκιμάστηκε).

Κατά τ’ άλλα, «κλείδωσε» ότι ο Τσούπρος θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ότι ο Φέτσης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Μητρόπουλου στα χαφ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x