Γ' Εθνική

ΑΕΚ με… φόρα

Συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η ΑΕΚ σήμερα απέναντι στον Ηλυσιακό (15:00). Τι ετοιμάζει ο Δέλλας. Φουλ για το γήπεδο σε συνεργασία με το Δήμο. Καμία σκέψη για δάνειο.

Την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά της στην κορυφή του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει ως… φιλοξενούμενη στο σπίτι της (ΟΑΚΑ) στις 15:00 τον Ηλυσιακό. Ο αντίπαλος της «Ένωσης» μοιράζεται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, έναν λιγότερο όμως από την ΑΕΚ που «χρωστά» κι ένα παιχνίδι. Το ζητούμενο πέρα φυσικά από τους τρεις βαθμούς είναι σε ένα ακόμη ματς ένα ευρύ σκορ και πλούσιο θέαμα για να αποζημιωθεί ο κόσμος.

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, αλλά με αλλαγές. Αυτή τη φορά εκτός 18άδας θα μείνει ο Μπρέσεβιτς, που δεν ικανοποίησε στα τελευταία παιχνίδια. Ο Βούρας θα παραμείνει στο τέρμα, με τους Αργυρίου και Πεταυράκη στα δύο άκρα της άμυνας και τον Τσιρίλο με τον Σταθάκη σε ρόλο στόπερ. Γεωργέας και Κορδέρο θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Πλατέλλα και Πόποβιτς στα άκρα της επίθεσης και τον Ανάκογλου να κινείται πίσω από τον Ντ’ Ακόλ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Καραγκιολίδης, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Τσεβάς, Παυλής, Καζβιρόπουλος, Γροντής και Μπρέτσεβιτς (που δεν χωρά λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων στη 18άδα).

Χέρι-χέρι με το Δήμο και χωρίς… δάνειο

Σε ανοικτή γραμμή με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, αφού τα επόμενα βήματα που αφορούν το γήπεδο προϋποθέτουν να συμπράξουν οι δύο πλευρές. Μετά την αγορά των εκτάσεων που θα γίνει το πάρκινγκ του γηπέδου, η ΑΕΚ με τη βοήθεια του Δήμου προχωρούν στην εύρεση της τοποθεσίας όπου θα μεταφερθεί ο σκουπιδότοπος που βρισκόταν πίσω από την παλιά θύρα 21.

Στο μεταξύ, δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της ΑΕΚ η πρόθεση να συναφθεί δάνειο. Άλλωστε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην εταιρεία που έχει συσταθεί για το γήπεδο βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται σε 3,5 μήνες. Τότε θα γνωρίζει η «Ένωση» πόσα χρήματα θα έχει στον… κουμπαρά της για το γήπεδο. Ακόμη όμως και σε περίπτωση που δεν καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό, το δάνειο θα είναι η έσχατη λύση. Κι αυτό γιατί το «έλλειμμα» μπορεί να καλυφθεί από την ονοματοδοσία του γηπέδου ή ακόμη και από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x