Super League 2

ΑΕΚ μόνο… 100%

Την «πολυτέλεια» να επιλέγει μονάχα τους απόλυτα έτοιμους -και φορμαρισμένους- παίκτες του έχει φέτος ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» απέκλεισε Μπρέσεβιτς και δυο γκολκίπερ απ’ την αποστολή για Φωκικό

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ και η αλλαγή επιπέδου που ήδη έγινε ορατή από τα φιλικά λύνει τα χέρια του Τραϊανού Δέλλα.

Και του επιτρέπει -από το πρώτο κιόλας επίσημο παιχνίδι της σεζόν- να διαλέγει μονάχα τους καλύτερους και πιο έτοιμους παίκτες του.

Ενόψει λοιπόν του αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, ο «Κολοσσός» δε συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Όχι φυσικά εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης στον Κροάτη, αλλά επειδή εμφανώς χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Την ώρα, δε, που άφηνε αναγκαστικά έξω τον τιμωρημένο Μάνταλο και τον άρρωστο Τζανετόπουλο (δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης την Τετάρτη), «έκοβε» επίσης τον Σβάρνα, αλλά και τους Καραγκιολίδη και Βούρα.

Όσο για το ποιός θα αντικαταστήσει τον πρώην άσο της Ξάνθης (που κουβαλά την τιμωρία απ' το περσινό μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου) οι σημερινές δοκιμές του Δέλλα επιβεβαίωσαν πως θα είναι ο Ντακόλ και όχι ο Ζόριτς, που θα μείνει στον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Φωκικό: Ανέστης, Ντούνης Π, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ζόριτς, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x