Γ' Εθνική

ΑΕΚ που κερδίζει (πολύ)…

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Επειδή όμως στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι να κερδίζει… πολύ (και κάπως τον κατάφερε με τον Ηλυσιακό) ο Τραϊανός Δέλλας δεν είχε λόγο ν’ αλλάξει τη «συνταγή» της αποστολής.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό η ΑΕΚ πήρε την πρώτη ευρεία νίκη της φέτος. Και -σ’ ένα βαθμό- ικανοποίησε τον κόσμο που πήγε στο ΟΑΚΑ.

Επειδή λοιπόν το ίδιο θέλει να κάνει και την Κυριακή -με τους φίλους της που θα πάνε ξανά να τη δουν με τον Άγιο Νικόλαο- ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να μην αλλάξει τη «χημεία» της ομάδας.

Έτσι, αυτή τη βδομάδα δεν περίμενε τελευταία στιγμή για να λύσει το «σταυρόλεξο» των ξένων: Διαλέγοντας εξαρχής τους (αμετακίνητους) Κορδέρο-Ντακόλ και τους (διακριθέντες και για πρώτη φορά σκόρερ την περασμένη βδομάδα) Μπρέσεβιτς και Πόποβιτς. Μοιραία λοιπόν, έξω έμεινε και πάλι ο Ράμα (που δεν έχει ακόμη ελληνικό διαβατήριο) και ο Τσιρίλο (του οποίου η απουσία είναι διαχειρίσιμη, λόγω της μικρής πίεσης που δέχεται η ΑΕΚ στην άμυνα).

Όσο για την ενδεκάδα, επίσης θα μείνει επίσης ίδια, καθώς στη δοκιμή που έκανε ο Δέλλας έδειξε διατεθειμένος να διατηρήσει το 4-4-2 που θα στελεχώνεται ως εξής: Τερματοφύλακας ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας και Αργυρίου. Στα χαφ θα είναι οι Γεωργέας-Κορδέρο, στα άκρα οι Πόποβιτς (αριστερά), Γροντής (δεξιά) και ο Ντακόλ θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Κατά τ’ άλλα, εκτός πλάνων του Δέλλα είναι φυσικά οι τραυματίες Ανάκογλου και Πλατέλλας, οι ανέτοιμοι Παυλής και Καλογέρης, αλλά και ο Τσουμάγκας (που συνέχισε θεραπεία για το πρόβλημα στους κοιλιακούς).

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο: Βούρας, Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Αργυρίου, Γροντής, Κάτσικας, Παληαρούτας, Ρόβας, Τσουκαλάς, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσούπρος, Καζβιρόπουλος, Πεταυράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x