Γ' Εθνική

ΑΕΚ… προσεχώς

Χωρίς «τζούρα» από ΑΕΚ θα μείνει -κι επισήμως- αυτή τη βδομάδα ο κόσμος της. Μετά και την ανακοίνωση της ΕΠΟ, σφραγίστηκε η αναβολή του αγώνα με τη Θύελλα, που θα γίνει πιθανότατα στις 23 Φλεβάρη.

Το «έργο» του ν’ αναζητείται έδρα που θα τη φιλοξενήσει, η ΑΕΚ το ‘χε ξαναδεί φέτος.

Ε, πλέον είδε και ν’ αναβάλλεται παιχνίδι της επειδή δε βρέθηκε εγκαίρως λύση για να παίξει σ’ ένα γήπεδο που θα πληροί τις βασικές έστω προδιαγραφές ασφαλείας για τον κόσμο της.

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα λοιπόν η ΕΠΟ, το ματς της «Ένωσης» με τη Θύελλα Ραφήνας αναβλήθηκε. Κάτι που έγινε, όπως αναφέρεται, αφότου η ομοσπονδία έλαβε υπόψη τα αιτήματα των δυο ομάδων, αλλά και τη θέση της Αστυνομίας.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα μείνουν χωρίς παιχνίδι αυτή τη βδομάδα (γι’ αυτό και ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να γυμναστούν στις 11:00 αύριο και την Κυριακή να πάρουν ρεπό) και θα περιμένουν πλέον τον ορισμό της αναμέτρησης.

Με μόνο βέβαιο ότι αυτή θα γίνει στο γήπεδο του Μενιδίου (όπου η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει και τον Αστέρα Βάρης) και ημερομηνία κατά πάσα πιθανότητα την 23η Φεβρουαρίου, όταν και υπάρχει κενό λόγω της διεξαγωγής του Κυπέλλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x