Βόλεϊ

ΑΕΚ χωρίς… προγνωστικά

Πριν λίγο καιρό θα ήταν το φαβορί -τουλάχιστον στα χαρτιά- για τη νίκη, όμως τα προβλήματα της ΑΕΚ και η εμφάνιση του Άρη στο Λιγκ Καπ, το έχουν μετατρέψει σε ένα απ’ τα μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας.

Από τη μια τα προβλήματα της ΑΕΚ και από την άλλη η καλή αγωνιστική κατάσταση του Άρη θα αναμετρηθούν στο «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι της πρεμιέρας της Volleyleague που θα γίνει το Σάββατο (25/10) στη Μίκρα.

Η πρόκριση «έκπληξη» του Άρη στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ με τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, έχει φτιάξει την ψυχολογία των γηπεδούχων, με τον Γιώργο Γιάτση να ελπίζει να ανταγωνιστεί μια ΑΕΚ χωρίς προβλήματα.

«Με λύπη μου βλέπω πως η ΑΕΚ έχει άλλου είδους προβλήματα. Δεν είμαι της λογικής "ο θάνατος μου η ζωή μου". Μακάρι η ΑΕΚ να κατέβει σωστή και έτοιμη ώστε να γίνει ωραίο παιχνίδι. Και μη νομίζετε. Αυτή η αβεβαιότητα που δεν ξέρουμε τη σύνθεση του αντιπάλου δε μας βοηθάει να ετοιμάσουμε την τακτική μας. Σίγουρα θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι και θα ήταν σημαντικό να πάρουμε βαθμούς».

Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έθεσε η ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν φαίνεται πως πλέον είναι μετέωροι, αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα.

Η περιπέτεια με τα δελτία των ξένων αθλητών λύθηκε και τυπικά για τους Μπάλσα Ραντούνοβιτς και Ίνοσλαβ Κρίντς, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν και αυτά των Χόρχε Παγιάν και Βαλεντίν Μπουρκόφσκι.

Οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα πάντως, φαίνονται επηρεασμένοι απ’ τη γενικότερη κατάσταση, που περιλαμβάνει οργανωτικά και οικονομικά θέματα, όμως σύμφωνα με τον Αργεντινό τεχνικό να βάζει τα δυνατά του για να παραμείνουν απερίσπαστοι στο έργο τους.

«Ο Άρης έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ πως δεν είναι κακή ομάδα. Κάθε αντίπαλο όταν τον υποτιμήσεις θα σου κάνει ζημιά. Έχω το πλάνο μου και μακάρι να μπορέσω να το υλοποιήσω με τις καλύτερες δυνατές λύσεις», σχολίασε ο Ελγκέτα για την αναμέτρηση.

Πάντως, τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν είναι οι Ωρολογάς και Ίλιτς, ο πρώτος γιατί κατέληξε στην ΑΕΚ μετά από προβλήματα που είχε στον Άρη, όπου ξεκίνησε την προετοιμασία, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε εκεί την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x