Betmasters

ΑΕΚ – Κέρκυρα: Επιστρέφει στην κορυφή

Μετά τα αποτελέσματα των υπολοίπων διεκδικητών του τίτλου η ΑΕΚ βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά κερδίζοντας απόψε την Κέρκυρα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη-πρώτη και πάλι.

Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα με την άνιση μάχη της ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.
Σε πελάγη ευτυχίας η άπαντες στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά την σπουδαία πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-0 στη Βιέννη κόντρα στην Αούστρια έφτανε και περίσσευε στην Ελληνική ομάδα. Σήμερα θα μάθει την αντίπαλό της, ούσα στο γκρουπ των αδυνάτων και ξέροντας πως το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 15 Φεβρουαρίου. Συμπλήρωσε 1,5 μήνα δίχως ήττα συμπληρώνοντας δέκα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σημαντικό διπλό επί του Λεβαδειακού με 2-0. Πέντε no goal στα έξι τελευταία.

Σήμερα καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον εξαιρετικό Λιβάια, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Απουσιάζουν επίσης Ανέστης, Μάντσλος, Βράνιες και Τσόσιτς. Με 3-4-1-2 θα παίξει ο Χιμένεθ έχοντας τους Αραούχο, Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης και τον Μπακασέτα από πίσω.

Η Κέρκυρα δεν θέλει να αποτελέσει τον σάκο του μποξ απόψε στο ΟΑΚΑ. Είναι μαχητική ομάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Βαριά ήττα από τον Αστέρα με 4-0. Προηγουμένως είχε ηττηθεί με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία ματς. Φέτος δεν έχει νίκη εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις με 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Λείπουν Παμλίδης και Τουράμ. Στα χαρτιά θα παραταχθεί με 4-3-3, αλλά στην πράξη περισσότερο 4-5-1 θα θυμίζει στον αγωνιστικό χώρο. Μπροστά θα παίξουν Κοντός, Μπάουμαν και Επστάιν.

Διαβάστε την ανάλυση του ΑΕΚ - Κέρκυρα, αλλά και τις επιλογές του Wise στο Betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x