F1

«Αέρας» ο Φερστάπεν στη Μαλαισία

Ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull είναι ο μεγάλος νικητής του γκραν-πρι της Formula 1 στη Μαλαισία. Δεύτερος ο Λιούις Χάμιλτον ο οποίος αύξησε τη διαφορά του από τον Φέτελ που τερμάτισε τέταρτος.

Ονειρικά γιόρτασε τα χθεσινά γενέθλιά του ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Γερμανός πιλότος ήταν ο μεγάλος νικητής του γκραν-πρι της Formula 1 στη Μαλαισία, η οποία ήταν και η πρώτη του νίκη στην τρέχουσα σεζόν και η δεύτερη στην καριέρα του.

Ωστόσο μεγάλο λόγο για να πανηγυρίζει εκτός του πιλότου της Red Bull έχει και ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός τερμάτισε δεύτερος και αύξησε τη διαφορά του από τον Φέτελ ο οποίος πέρασε πέμπτος την καρό σημαία. Στην τρίτη θέση ο Ρικιάρντο.




Ο Φερστάπεν ξεκίνησε πολύ καλά στον αγώνα και διατηρήθηκε κοντά στον Λιούις Χάμιλτον. Όταν ο Βρετανός αποφάσισε να περάσει στα πιτς τότε και εκείνος... πέρασε στην πρώτη θέση, την οποία και κράτησε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Ο Χάμιλτον όταν έπεσε από την πρώτη θέση δεν έδειξε να μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο αγώνας ήταν μια καταστροφή για την Ferrari. Ο Ραϊκόνεν λόγω ενός προβλήματος στον κινητήρα κατευθύνθηκε πριν την έναρξη του γκραν-πρι στα πιτς. Το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε και έτσι δεν συμμετείχε καν στον αγώνα. Ο Φέτελ εκκίνησε από την 20η θέση λόγω ποινής και με συνεχή προσπάθεια ανέβηκε θέσεις τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x