Stoiximan Super League

Άφιξη στο Καρπενήσι, περιμένει την... απάντηση

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας η αποστολή του Πανιωνίου. Φιλικό με τον ΠΑΣ την Τρίτη. Κατατέθηκε ο φάκελος για το ευεργετικό άρθρο και εντός της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση.

Ο Πανιώνιος είναι από το απόγευμα της Δευτέρας στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Η αποστολή έφθασε με λίγη ώρα καθυστέρηση στο ξενοδοχείο και οι παίκτες, οι οποίοι ήταν ούτως ή άλλως λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι έκαναν μόνο ένα χαλαρό τρέξιμο. Για αύριο προγραμματίστηκε προπόνηση για τις 8:30 το πρωί, ενώ στις 16:30 υπάρχει το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 26 Ιουλίου αυτό με τον Παναιτωλικό.

Για τη δουλειά που έγινε στο Καϊμακτσαλάν, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέφερε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά έγινε. Οι συνθήκες ήταν ιδανικές, ενώ θέλω φυσικά να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του "Lithos Hotel & Spa" για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και την διάθεσή τους να μας παρέχουν κάθε είδους διευκόλυνση. Πλέον στο Καρπενήσι, θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Superleague με σκοπό να αρχίσει και το μοντάρισμα της ομάδας».

Εν, τω μεταξύ κατατέθηκε σήμερα, όπως αναμενόταν ο φάκελος για την υπαγωγή της ομάδας στο ευεργετικό άρθρο 106. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης περιμένει εντός της εβδομάδας την τελική έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, για να δει αν θα μπορέσει να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο βιωσιμότητας, ξεκινώντας από την… ελάφρυνση των χρεών προς τρίτους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x