Stoiximan Super League

Αφού θέλουν και οι δύο…

Λίγες ώρες πριν από την καθοριστική συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μπεργκ, ο Σουηδός ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και η υπόθεση φαίνεται πως θα έχει σύντομα αίσιο τέλος.

Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Μάρκους Μπεργκ, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση που θα έχουν εντός της ημέρας οι εκπρόσωποί του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

«Είμαι θετικός. Πολλά πράγματα πρέπει να είναι σωστά για τις δυο πλευρές για να συμφωνήσουμε και πάλι», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ήττα με σκορ 3-2).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», μετά τη χθεσινή αναμέτρηση υπήρξε μία πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι «πράσινοι» ανέλυσαν την πρότασή τους, με τους μάνατζερ του διεθνούς άσου να κάνουν και εκείνοι με τη σειρά τις αντιπροτάσεις τους.

Όλα, όμως, θα συζητηθούν εντός της ημέρας στη συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στους κ.κ. Φύσσα και Βόκολο (ίσως και του Γιάννη Αλαφούζου) με τους εκπροσώπους του Μπεργκ.

Όσον αφορά την αντίστοιχη υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Τότε είναι προγραμματισμένο το ραντεβού με την πλευρά του Κροάτη στόπερ, με τον τελευταίο να παρουσιάζεται θετικός στην παραμονή του στο «τριφύλλι».

Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι τελικές επαφές με τους Νίκο Καρέλη και Χρήστο Δώνη, τους οποίους η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί να επιβραβεύσει με νέα συμβόλαια και παράλληλη αναπροσαρμογή στις αποδοχές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x