Πόλο

Αφρουδάκης: «Σημαίνει πολλά το Κύπελλο που πήραμε κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα»

Στον τρόπο που η Βουλιαγμένη εκμεταλλεύτηκε τον ρόλο του αουτσάιντερ στάθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. «Αυτό το Κύπελλο να είναι μόνο η αρχή», ευχήθηκε ο Μανώλης Σολανάκης

Στις απουσίες του Ολυμπιακού και στην προσοχή που χρειάζεται να δείξει από δω και πέρα η Βουλιαγμένη αναφέρθηκε ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Για τη Βουλιαγμένη σημαίνει πάρα πολλά αυτό το κύπελλο, αλλά και τίποτα. Πολλά γιατί παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα ως αντίπαλο. Είναι άλλη η ψυχολογία μιας ομάδας αουτσάιντερ σε έναν τελικό κυπέλλου, αφού είναι μόνο ένα παιχνίδι, τεσσάρων οκταλέπτων», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του ΝΟΒ και συνέχισε:

«Άμα της βγει αυτό το παιχνίδι όπως της βγήκε σήμερα με πάρα πολύ καλή άμυνα, αλλά και τις απώλειες του Ολυμπιακού όλα μπορούν να γίνουν. Η απουσία του Γιάννη Φουντούλη ήταν σημαντική, αφού αναγκάστηκε να μην παίξει και ο Μπούσλιε. Εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε και πήραμε κάτι που ήταν θεωρητικά απρόσμενο. Δε σημαίνει τίποτα γιατί όταν φτάνεις στην κορυφή, το κάνεις δύσκολα, πέφτεις όμως πάρα πολύ εύκολα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες του ΝΟΒ είναι πολύ νέοι και θέλουν σίγουρα πολύ σκληρή δουλειά και σωστή προσέγγιση των πραγμάτων».


Ο Μανώλης Ζερδεβάς, ο οποίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, σχολίασε για τον τελικό: «Είναι ένα κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε μια νεανική ομάδα. Θέλουμε να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Είμαστε όλοι νέοι και τέτοιες επιτυχίες θέλουμε και στο μέλλον», ενώ για το αν σκεφτόταν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ευκαιρία γι αυτόν να αποδείξει πράγματα ενόψει Εθνικής είπε: «Δε θα πω τι σκεφτόμουν προσωπικά σήμερα. Από την αρχή δείξαμε πως το θέλα
με ως ομάδα, αφού τέτοια παιχνίδια δεν κερδίζονται από μονάδες
».

Από τη μεριά του, ο Μανώλης Σολανάκης, υπογράμμισε: «Τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Είναι όνειρα που έγιναν πραγματικότητα για όλα τα παιδιά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος στόχος που βάλαμε και υλοποιήσαμε. Εμείς οι αθλητές έχουμε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Εύχομαι αυτό το κύπελλο να είναι μόνο η αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x