Ισπανία

Αφ’ υψηλού με στιλ ο Μέσι! (video)

Πάει κι αυτό το κάστρο! Ο Λιονέλ Μέσι έκανε χατ-τρικ και με 253 γκολ είναι από απόψε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Primera Division. Ποια σεζόν έχει βάλει τα πιο πολλά και κόντρα σε ποιους.

Ήταν θέμα χρόνου... Έστω και με κάποιες αγωνιστικές «αναβολή», ο Λιονέλ Μέσι όχι μόνο «έσπασε» σήμερα ακόμα ένα φράγμα, αλλά το έκανε και με στιλ!

Πετυχαίνοντας χατ-τρικ απέναντι στη Σεβίλλη -το πρώτο με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ- ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 253 στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Και κάπως έτσι ανέβηκε στην κορυφή του σχετικού πίνακα, ξεπερνώντας κατά δύο τον Τέλμο Θάρα (251), ο οποίος κρατούσε το εν λόγω ρεκόρ εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, δηλαδή απ’ το 1955!

Τα μέχρι τώρα 253 γκολ του «Λέο» έχουν έρθει σε 289 παιχνίδια, με τα περισσότερα εξ' αυτών (50) να έχουν σημειωθεί τη σεζόν 2011-2012. Στην κορυφή, δε, των... θυμάτων του είναι οι Ανδαλουσιάνοι οι οποίοι έχουν μαζέψει την μπάλα απ' τα δίχτυα τους λόγω Μέσι 18 φορές συνολικά, ενώ το... βάθρο συμπληρώνουν Ατλέτικο Μαδρίτης και Οσασούνα από 17 έκαστη!

inner

Το πρώτο του τέρμα απόψε



Το δεύτερό του



Και το τρίτο



Οι πανηγυρισμοί με τους συμπαίκτες και ο Μέσι στον... αέρα



Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x