Επικαιρότητα

Αγανάκτηση από το Δήμο Χερσονήσου για τα «Μάλια των οργίων» και το «hippy crack»!

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στο Δήμο Χερσονήσου για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα «Μάλια των οργίων» και το «hippy crack».

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Χερσονήσου το ρεπορτάζ αυτό αναφέρεται σε ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν αντιπροσωπεύει τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στην περιοχή. Αυτά είναι κάποια μεμονωμένα γεγονότα, τα οποιά μπορεί να έχουν συμβεί και παλαιότερα και να έχουν αναπαραχθεί, όπως επισημαίνει ο ίδιος.

Όπως είπε ο κ. Μαστοράκης μάλιστα καλεί όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί την περιοχή για να διαπιστώσει πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, τονίζοντας πως όλοι οι τοπικοί φορείς, οι πολίτες και φυσικά η Δημοτική Αρχή, αγωνίζονται στην κατεύθυνση της ποιοτικής αναβάθμισης του τουρισμού, των υπηρεσιών και των παροχων προς τους επισκέπτες, σε συνδυασμό με το καλό επίπεδο διαβίωσης και συμπεριφοράς όλων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Ενώ καταλήγοντας δηλώνει πως ο Δήμος θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Υπενθυμίζεται ότι συμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Star” ενα νέο ναρκωτικό, αυτό των κοσμικών κυκλοφορεί στα Μάλια.Η εφημερίδα τονίζει μάλιστα ότι σε μπαρ των Μαλίων γίνεται οργανωμένη διακίνηση του λεγόμενου "ναρκωτικού των κοσμικών", του θανατηφόρου, όπως το χαρακτηρίζει, "αερίου του γέλιου" ή "hippy crack" όπως είναι η διεθνής ονομασία.

Όπως τονίζει η εφημερίδα, κάποιος μπορεί να διασφαλίσει ένα μπαλόνι του ναρκωτικού αερίου μόλις με 1,7 λίρα, ενώ με 4 λίρες μπορεί να έχει μαζί ένα χαμηλής ποιότητας ποτό κι ένα μπαλόνι "hippy crack"!

Το ρεπορτάζ στηρίζεται σε μαρτυρίες που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ενώ αναφέρει ότι και Βρετανοί που εργάζονται σε νυχτερινά μαγαζιά των Μαλίων είναι στη διαδικασία της "πώλησης" καθώς κερδίζουν αρκετά χρήματα, πουλώντας ακόμα και στις παραλίες.

Το "hippy crack", το "αέριο του γέλιου" ή αλλιώς νιτρώδες οξείδιο είναι τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο ναρκωτικό των διασήμων, που προκαλεί όμως σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό. Κυκλοφορεί νόμιμα,αφού η κανονική χρήση του είναι να γεμίζει μπαλόνια και έχει ήδη γίνει αγαπημένη συνήθεια και για εκείνους που θέλουν να μιμηθούν τους celebrities.

Πηγή: creteplus.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x