Europa League

Αγγελίδης: «Περήφανοι που είμαστε εδώ»

Πολύ σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται για τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια στους ομίλους του Europa League, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, ο Ιάκωβος Αγγελίδης. «Στόχος να περάσουμε», δήλωσε.

Το βασικό είναι πως βρίσκεται ξανά στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο οποίος σχολίασε την κλήρωση του «Δικέφαλου του Βορρά» στον ενδέκατο όμιλο μαζί με Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης επισήμανε πως η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλως εκτός από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του παρουσία σε κλήρωση του ΠΑΟΚ

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ για τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια. Σε αυτήν τη φάση δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Θα δούμε...».

Για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ

«Εμείς ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Εμείς θα δουλέψουμε όπως κάνουμε πάντα. Η ομάδα δουλεύει σκληρά. Έχουμε στόχο να περάσουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές και αν άλλαξε κάτι μετά την κλήρωση

«Έμειναν λίγες μέρες κι αυτό είναι κάτι που θα δούμε. Θα έχουμε αποτελέσματα σε 2-3 μέρες. Η κλήρωση δεν άλλαξε κάτι στον προγραμματισμό μας. Εμείς δουλεύουμε και για το μέλλον της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x