Αγγλία

Αγιού, ο αντι-Μπαλοτέλι

Δημοσιεύματα στη Γκάνα, φέρουν τον Αντρέ Αγιού ως τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ που έχει απογοητεύσει. Ποιες είναι οι δύο περιπτώσεις για να γίνει η μεταγραφή του 24χρονου άσου.

Αναμφίβολα η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ δεν είναι άκρως επιτυχημένη -μέχρι στιγμής- και ήδη φαίνεται πως ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με το όνομα του Αντρέ Αγιού να φαντάζει ως υποψήφιο.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη Γκάνα αναφέρουν πως ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» του τεχνικού των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο (το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ).

Σε περίπτωση πάντως που ο τρελό-Μάριο συνεχίσει να απογοητεύει (δεν έχει σκοράρει ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ), τότε θεωρείται πολύ πιθανό να γίνει η εν λόγω προσέγγιση από τον Ιανουάριο... μισοτιμής.

Παράλληλα, στη Λίβερπουλ έχουν πάντα την προσοχή τους στον Ντιβόκ Όριτζι, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι και δόθηκε δανεικός εκ νέου στην Λιλ, όπου συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x