Βόλεϊ

Αγκάμεζ: «Πρωτάθλημα και CEV Cup με τον Ολυμπιακό» (pics)

Ευδιάθετος και συνοδευόμενος από την εγκυμονούσα σύζυγό του έφτασε Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο οποίος έθεσε υψηλούς στόχους με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Πέμπτης πάτησε Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός διαγώνιος του Ολυμπιακού αφίχθη στην χώρα μας, συνοδευόμενος από την εγκυμονούσα σύζυγό του. Το βράδυ, μάλιστα, θα συναντήσει για πρώτη φορά με τον προπονητή των Πειραιωτών, Φλάβιο Γκουλινέλι, σε μια πρώτη γνωριμία τους.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος, που στο παρελθόν έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα του Παναθηναϊκού, έθεσε με το καλημέρα υψηλούς στόχους κι έδειξε… διψασμένος για να φτάσει στην κορυφή της Ελλάδας και στην κατάκτηση του CEV CUP με τα ερυθρόλευκα.

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου και όπως προείπα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια επαγγελματική ομάδα με την οποία πιστεύω ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα. Ο στόχος μας είναι φυσικά η κατάκτηση τίτλων, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και εξίσου σημαντικό βέβαια η κατάκτηση του CEV Cup», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αγκάμεζ.

inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x