Βόλεϊ

Αγκάμεζ: «Θέλω να μείνω στην Ελλάδα, είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση»

Την επιθυμία του να μείνει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, μιλώντας για την πορεία της περσινής χρόνιάς και την απώλεια του τίτλου για τον Ολυμπιακό.

Μόνιμος κάτοικος Ελλάδας φαίνεται πως θέλει να γίνει ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στη χώρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος μίλησε για την βράβευσή του για την καλύτερη επίθεση του φετινού πρωταθλήματος, σχολίασε την απώλεια του τίτλου για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο μέλλον του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες σε κάθε ομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για την βράβευσή του από τη Nova για την καλύτερη επίθεση της φετινής Volleyleague: «Ήταν μια επίθεση που έπρεπε να βγει γιατί ήμασταν στο 2-2 στα σετ και έπρεπε να κάνω τον πόντο για να μειώσουμε στο 13-14. Δυστυχώς στο τέλος δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, ευχαριστώ τον Κώστα Αρσενιάδη που αγαπώ πολύ και σήμερα παίρνω από τα χέρια του το βραβείο. Δεν το περίμενα ειλικρινά. Ευχαριστώ τα κανάλια Nοvasports, εσάς της εκπομπής "ΣΤΟ ΦΙΛΕ" και τον Ολυμπιακό για αυτή τη βράβευση. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, για την κόρη μου στην οποία το αφιερώνω. Ήθελα να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και να της το αφιερώσω αλλά η κόρη μου ξέρει πως έκανα ό, τι μπορούσα. Να είναι καλά κι εκείνη και η γυναίκα μου».

Για το μέλλον του: «Περίμενα αυτή την ερώτηση, αλλά δεν ξέρω ακόμα. Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό τελειώνει στις 30 Μαΐου, μέχρι τότε δεν θα μιλήσω με κανέναν. Μετά θα μιλήσει ο μάνατζερ μου. Θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα. Αν μείνω θα είμαι χαρούμενος, αλλά και να μην μείνω πάλι θα είμαι χαρούμενος, γιατί μου αρέσει να παίζω βόλεϊ, όπου κι αν είμαι. Όποια ομάδα μου κάνει πρόταση είμαι ανοικτός. Εγώ όπου κι αν πάω θα παίζω με την καρδιά όπως έκανα και στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό.

Για την απώλεια του τίτλου: «Κάναμε λάθη στο τέλος, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πέμπτο ματς. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο 100%. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα σε όλα τα σπορ. Χάσαμε όμως τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε υπομονή. Εμείς είχαμε άγχος, νεύρα, αλλά τίποτε δεν γυρίζει πίσω. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Ολυμπιακός του χρόνου. Δεν ξέρω με ποιους παίκτες ή προπονητή, αλλά θέλω να πω καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και πιστεύω να κάνει μια καλή ομάδα, γιατί δεν πρέπει να αφήσει ότι έγινε φέτος να πεθάνει».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα, για τον ίδιο: «Όταν λέει ένας προπονητής κάτι για μένα είναι σημαντικό και ωραίο. Ο Ελγκέτα ήταν από τους καλύτερους ακραίους στον κόσμο. Τον ευχαριστώ γιατί τα λόγια του. Πήγαν στην καρδιά μου. Ίσως δουλέψουμε μαζί στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις, πού και πώς. Είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Αυτό είναι σημαντικό».

Για τον Βασίλη Κουρνέτα: «Ο Βασίλης ήταν ο καλύτερος πασαδόρος στην Ελλάδα και ήθελα τότε να συνεργαστώ μαζί του. Τότε δεν ήξερα πολύ βόλεϊ βέβαια (γέλια). Και ο Κουρνέτας κορυφαίος, φοβερός, αλλά και ο Προύσαλης πολύ καλός».

Για την κόρη του: «Είναι η χαρά μου, κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Ήθελα πολλά χρόνια να γίνω πατέρας. Ο Θεός μου χάρισε μια καλή γυναίκα και μια καλή κόρη. Στο γήπεδο πρέπει να είσαι σκληρός δεν πρέπει συνέχεια να χαμογελάς (γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x