Επικαιρότητα

Άγρια κόντρα Καμμένου - Θεοχαρόπουλου στη Βουλή: «Κάτσε κάτω ρε»

«Να απολογείσαι και να ζητάς συγγνώμη. Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω». Έντονοι διάλογοι στη Βουλή.

Μαλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή ο υπουργό Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του δεύτερου για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ανταλλάχθηκαν βαρύτατες κατηγορίες με χαρακτηριστικότερη την φράση του κ. Καμμένου «Κάτσε κάτω ρε! Όλοι οι δικοί σας είναι με βραχιολάκια» και την απάντηση του κ. Θεοχαρόπολου «είσασταν υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή που έφερε τα μνημόνια στη χώρα».

Αλλά το επεισόδιο δεν τέλειωσε εκεί διότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε τον κ. Θεοχαρόπουλο "απόγονο του Άκη Τσοχατζόπουλου" και εκείνον να ανταπάντησε βάλλοντας κατά της κυβέρνησης Καραμανλή και υπερασπιζόμενος τη στάση του Κ. Σημίτη στα Ίμια.

Τα πνεύματα οξύθηκαν όταν ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος προς τον κ. Θεοχαρόπουλο είπε ότι ι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι της λογικής «Σημίτη και Πάγκαλου» ότι «τις σημαίες τις παίρνει ο άνεμος».

Στα Ίμια ήταν πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης και μακάρι να είχαμε και τώρα μια τέτοια λογική σοβαρότητας και υπευθυνότητας στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων» σήκωσε το γάντι ο κ. Θεοχαρόπουλος. Αντεπιτέθηκε, μάλιστα, στον κ. Καμμένο καταλογίζοντάς του ότι με τις αντιδράσεις του στην προκλητικότητα των Τούρκων έριξε «λάδι στη φωτιά». Και επέκτεινε την κριτική του επικρίνοντας τον για τη για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καρμανλή. «Ήσασταν 18 χρόνια βουλευτής της ΝΔ υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2007-2009 που εκτόξευσε τα χρέη της χώρας, τα ελλείμματα και έφερε τα μνημόνια στη χώρα» είπε και κάλεσε τον κ. Καμμένο να μην το ξεχνά.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε περήφανος που υπηρέτησε στην κυβέρνηση Καραμανλή και εξέφρασε την έκπληξή του για την υπεράσπιση της κυβέρνησης Σημίτη. Στη συνέχεια εξαπέλυσε βαρύτατη επίθεση στη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. «Εσείς είστε σε μια παράταξη που ήταν μαζί σας ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο Τραυλός, ο Σμπώκος και όλοι όσοι περιλαμβάνονται στις δικογραφίες των σκανδάλων των εξοπλιστικών. Ληστέψατε την Ελλάδα !» είπε σε υψηλούς τόνους. «Θα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε. Όπου ανοίγει δικογραφία είναι όλο το ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι έμποροι όπλων με τα βραχιολάκια και οι κρατούμενοι πολιτικοί για διασπάθιση είναι δικοί σας» είπε ο κ. Καμμένος.

«Ντροπή» φώναξε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ζήτησε το λόγο προκειμένου να απαντήσει. Υπογράμμισε παράλληλα ότι ο υπουργός δεν απάντησε επί της ουσίας για τα εξοπλιστικά προγράμματα που έχουν προκαλέσει εσωκομματικό θέμα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάτσε κάτω ρε ! Να απολογείσαι και να ζητάς συγνώμη» απάντησε εκ νέου ο κ. Καμμένος και χαρακτήρισε τη ΔΗΜΑΡ ότι κώλυσε σαν τσόντα προεκλογικά στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον κ. Θεοχαρόπουλο «να μην πιάνει στο στόμα του τον Κ. Καραμανλή».









Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x