Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Διέρρηξαν για δεύτερη φορά κυλικείο σχολείου

Η πρώτη φορά ήταν στις 8 Οκτωβρίου

Φαίνεται ότι οι… πεινασμένοι άγνωστοι που διέρρηξαν στις 8 Οκτωβρίου το κυλικείο του Γυμνασίου Θεστιέων στο Αγρίνιο και άρπαξαν δεκάδες συσκευασίες με φαγώσιμα και άλλα προϊόντα, «γλυκάθηκαν» και επέστρεψαν για να πάρουν κι άλλα!

Μάλιστα, δεν τους εμπόδισε ούτε το ενισχυμένο τζάμι, καθώς το ξήλωσαν μαζί με το μεταλλικό του πλαίσιο! Όπως κατήγγειλε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ασφάλεια η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, οι εισβολείς άρπαξαν και αυτή τη φορά διάφορα είδη διατροφής, χυμούς και αναψυκτικά. Οι αστυνομικοί κάλεσαν την Εγκληματολογική υπηρεσία που πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

*** Το πλήρωμα του περιπολικού που περνούσε τυχαία έξω από ένα σπίτι στη Λαμία, κατάλαβε αμέσως ότι ο νεαρός τσιγγάνος που προσπαθούσε να μπει μέσα δεν ήταν… ένοικος! Άλλωστε, ένας άλλος περίμενε απ’ έξω φυλάγοντας τσίλιες! Μόλις είδαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν και οι δυο σε φυγή.

Όμως, ο ένας συνελήφθη άμεσα και ο άλλος λίγα λεπτά μετά, κρυμμένος στην πυλωτή του διπλανού σπιτιού. Και οι δυο προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνονται και για άλλες κλοπές πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x