Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Χτύπησε αστυνομικούς για να αποφύγει το αλκοτέστ

Έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς και άρχισε να τους χτυπά με χέρια και με πόδια, προσπαθώντας να τους ξεφύγει.

Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί, μέχρι να κάνουν καλά έναν εμφανώς μεθυσμένο οδηγό που είχαν σταματήσει για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο. Ο 40χρονος Έλληνας έγινε... πυρ και μανία όταν προσπάθησαν να του κάνουν αλκοτέστ και δεν δίστασε να τους χτυπήσει!

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης και σχετικά νωρίς, αφού ήταν μόλις γύρω στις 20:00 το βράδυ όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών παραξενεύτηκαν από τον τρόπο που οδηγούσε ο 40χρονος και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του για να τον ελέγξουν. Διαπίστωσαν, όμως, γρήγορα ότι δεν είχε κάνει χρήση ουσιών αλλά αλκοόλ και μάλιστα... μπόλικου και κάλεσαν τους συναδέλφους τους της Τροχαίας για να του κάνουν αλκοτέστ.

Όμως, ο οδηγός αρνήθηκε τον έλεγχο και, όταν του ανακοινώθηκε ότι θα προσαχθεί στο τμήμα, έγινε... ταύρος! Έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς και άρχισε να τους χτυπά με χέρια και με πόδια, προσπαθώντας να τους ξεφύγει. Τελικά, βέβαια, δεν τα κατάφερε και οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στο τμήμα όπου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο πιστοποίησε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και παράβαση του Κ.Ο.Κ., με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x