Viral

Αγώνας... 5x5 στο γυναίκειο πρωτάθλημα της Αμερικής!

Απίστευτο και όμως αμερικάνικο! Αγώνας για την πρώτης κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο που έμοιαζε με 5x5.

Στο μικρότερο γήπεδο που έχει παιχτεί ποτέ αγώνας, διεξήχθη χθες το βράδυ το ματς μεταξύ της Ουέστερν Νιου Γιορκ Φλας και της Σιάτλ Ρέιν, ομάδων που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου αμερικάνικου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο αγώνας έγινε στο Rochester’s Frontier Field, που είναι κατά κύριο λόγο γήπεδο μπέιζμπολ, γιατί το κανονικό γήπεδο της ομάδας από την Νέα Υόρκη φιλοξενούσε μουσικό φεστιβάλ. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ως φάρσα, αφού οι διαστάσεις του γηπέδου ήταν περίπου 90 x 53 (σχεδόν διπλάσιο από τα γήπεδα του 5x5), με τις γραμμές του άουτ να απέχουν ελάχιστα από αυτές της μεγάλης περιοχής.

Οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα, στην προσπάθεια τους να απολογηθούν. «Οι διαστάσεις του γηπέδου δεν ήταν οι κανονικές, αλλά λόγω διαφόρων παραγόντων, η Λίγκα αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση για το σημερινό ματς. Εν τέλει, πήραμε την λάθος απόφαση».

Νικήτρια ήταν η ομάδα της Νέας Υόρκης που επικράτησε με 3-2 και παρά τις ενστάσεις που έκανε η ομάδα από το Σιάτλ, ο αγώνας δεν θα επαναληφθεί.

Επιμέλεια : Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x