Μαχητικά Αθλήματα

Αγώνας-έκπληξη

Από την αρχή είχε γίνει αντιληπτό ότι το KIMBO είναι... ανήσυχο και μέχρι και τη μέρα διεξαγωγής του, θα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό για το κοινό του. Τι μένει; Ένας αγώνας-έκπληξη...

Το KIMBO ετοιμάζει μικρές και μεγάλες εκπλήξεις για όσους αναμένεται να το παρακολουθήσουν από κοντά την ερχόμενη Κυριακή, 2 Ιουνίου, στο κλειστό Αγίου Θωμά (Μαρούσι).

Με προτεραιότητα το θέαμα πάνω στο ρινγκ. Η ρεβάνς του Τζώρου με τον Στοφορίδη και όλα τα ζευγάρια που έχουν ανακοινωθεί έχουν το καθένα -για διαφορετικούς λόγους- ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Υπάρχει και ένα ζευγάρι έκπληξη που -για όσους γνωρίζουν- αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Οι δύο αντίπαλοι θα ανακοινωθούν στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, την Παρασκευή, από τον promoter του KIMBO, Χρήστο Παπαναγιώτου.

«Μπορεί η κάρτα αγώνων του KIMBO να έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα με πολύ σεβασμό στο προσδοκώμενο θέαμα αλλά πάντα οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι να εντάξουμε ένα ματς έκπληξη για το βράδυ της 2 Ιουνίου στο κλειστό του Αμαρουσίου, το οποίο αποτελεί ρεβάνς ορόσημο ανάμεσα σε δύο μεγάλες σχολές της Αθήνας.

Είμαστε περήφανοι που κλείσαμε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα ανακοινωθεί στην επίσημη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή στο Cafe Essato στο Μαρούσι (18:00)».

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x