Επικαιρότητα

«Αγώνας Ζωής» από τον Δήμο Χαϊδαρίου

Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκαν η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Σάκης Τζαλαλής για να μιλήσουν για τον «Αγώνα Ζωής».

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στις 18-19-20 Ιουνίου διοργανώνει την «Εβδομάδα πρόληψης για τη γυναίκα».

Έξω από το Δημαρχείο γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να υποβληθούν δωρεάν σε ψηφιακή μαστογραφία από την κινητή μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ακόμη, το απόγευμα της τελευταίας ημέρας 20 Ιουνίου (19:30) θα διοργανωθεί αγώνας beach volley στην κεντρική πλατεία του Δάσους Χαϊδαρίου.

Προς το παρόν τη συμμετοχή τους στον αγώνα έχουν δηλώσει η Ναταλία Δραγούμη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σοφία Παθέκα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Κατερίνα Λάσπα, η Άντζελα Ευριπίδου, η αθλήτρια βόλεϊ Έφη Σφυρή, ο Χρήστος Χολίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Φώτης Γιαννιώτης, ο Γιώργος Λιανός, ο Γιώργος Μανίκας, ο Κώστας Γκρέκας, η Μαριέτα Χρουσαλά, η Κατερίνα Στικούδη, η Νάντια Μπουλέ, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η Μαρία Ιακώβου κ.ά.

Το τριήμερο θα κλείσει με τη Ναταλία Γερμανού να παίζει ζωντανά μουσική για το κοινό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην εκπομπή «Μπαμ και κάτω» και τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Σάκης Τζαλαλής:

«Ο “Αγώνας Ζωής” είναι μία πολύ σημαντική κίνηση του Δήμου Χαϊδαρίου, του Αττικού νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας. Ο καρκίνος χτυπάει σε όλες τις ηλικίες και έχει σύμμαχό του την άγνοια. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, πολλές γυναίκες δεν έχουν κάνει ούτε τις βασικές εξετάσεις. Η μαστογραφία διαρκεί 15 λεπτά, αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αυτό το τέταρτο μπορεί να σώσει τις ζωές μας. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει στα Ιωάννινα πριν το Πάσχα. Εξετάστηκαν 450 γυναίκες και οχτώ βρέθηκαν θετικές. Στην Ελλάδα η νοοτροπία είναι λανθασμένη. Ακόμη, μέσω της ενέργειας του Δήμου Χαϊδαρίου μπορούν να κάνουν εξετάσεις γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα».

Για τους τελικούς της Α1 ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού:
«Ο Ολυμπιακός μπήκε με υπεροψία, θεωρούσε ότι θα νικούσε μόνο με φανέλα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φάνηκαν πιο διψασμένοι και καλά διαβασμένοι. Ο Ολυμπιακός από τον κορεσμό έχασε το παιχνίδι. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να νικήσει και το τρίτο παιχνίδι. Η απουσία του Λο δεν νομίζω ότι ήταν κομβικής σημασίας. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εύκολο απόγευμα».

Ορθούλα Παπαδάκου: «Ο Παναθηναϊκός άξιζε τις νίκες. Έπαιξε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x