Stoiximan Super League

Αγωνία για Μακ

Την κατάσταση του Ρόμπερτ Μακ που αποχώρησε με πρόβλημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Σλοβακίας επιθυμούν να περιμένουν να διαπιστώσουν από κοντά στον ΠΑΟΚ. Πάνε Τρίπολη Κάτσε, «Σάλπι».

Την έντονη ανησυχία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσε η χθεσινή ενημέρωση ότι ο Ρόμπερτ Μακ αντικαταστάθηκε μόλις στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης της Σλοβακίας με την Φινλανδία.

Εκείνο που έμαθαν οι Θεσσαλονικείς είναι ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και ζήτησε να γίνει αλλαγή, αφού αισθανόταν βαριά τα πόδια του.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο κανείς δε θέλει να σκέφτεται για ενδεχόμενη απουσία του 23χρονου παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τις ενοχλήσεις που ένιωσε και να υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Εν τω μεταξύ, ο Έργκους Κάτσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γυμνάστηκαν χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για την προσεχή αναμέτρηση με τους Αρκάδες, εφόσον τελικά αρθεί η απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x