Ελλάδα

Αγωνία για Παπαπέτρου, έρχεται αλλά… αργεί ο Λοτζέσκι

Κορυφώνεται η αγωνία για την απόφαση του Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό. Πώς εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Το μεσημέρι η άφιξη του Λοτζέσκι στην Αθήνα, αλλά θα αργήσει να ενσωματωθεί λόγω Ευρωμπάσκετ.

Μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Γιάννη Παπαπέτρου για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον 19χρονο φόργουορντ, προσφέροντάς του πολυετές συμβόλαιο με αποδοχές που πλησιάζουν τις 200.000 ευρώ το χρόνο.

Εμπόδιο είναι αφενός μεν η επιθυμία της πλευράς του παίκτη για υψηλότερο συμβόλαιο κι αφετέρου οι ενδοιασμοί που έχει για να αφήσει το κολέγιο του Τέξας, όπου μπορεί μεν να μην κερδίσει χρήματα για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο μπορούν να του εξασφαλίσουν μία καλύτερη θέση σε μελλοντικά ντραφτ.

Στο «κόλπο» φέρεται να είναι και ο Παναθηναϊκός, που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον διεθνή με τη Νέων Ανδρών άσο, αλλά φέρεται να τον «ψήνει» ώστε αν και όταν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη να έχει τον πρώτο λόγο να τον κάνει δικό του. Κι ασφαλώς ο Ολυμπιακός δεν θέλει μετά τον Μαυροκεφαλίδη να χάσει κι άλλον παίκτη από τους «πράσινους».

Έρχεται ο Λοτζέσκι

Στις 13:50 μέσω Λονδίνου θα φτάσει στην Αθήνα ο Ματ Λοτζέσκι για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Η… κακή-για τον Ολυμπιακό-είδηση είναι πως ο 28χρονος φόργουορντ κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για το Ευρωμπάσκετ, πράγμα που σημαίνει πως στην καλύτερη των περιπτώσεων δεν θα ενταχθεί στην ομάδα πριν το δεύτερο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου, χάνοντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Άλλωστε το Βέλγιο συμμετέχει σε όμιλο με Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ, Μ. Βρετανία και Ουκρανία, συνεπώς δεν είναι απαγορευτική η πρόκριση στη δεύτερη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x