Stoiximan Super League

Αγωνία για Τάτο

Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν ο Μιλίνκοβιτς μπορεί να υπολογίζει τον Τάτο για το κυριακάτικο ματς του Άρη με τον Πλατανιά. Σήμερα, όμως, το Πρωτοδικείο θα αποφασίσει για το μέλλον των «κιτρίνων».

Την ώρα που η διοίκηση του Άρη δίνει αγώνα για την επιβίωση του συλλόγου, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς καλείται να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα για να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά.

Δεν είναι μόνο οι αντικαταστάτες του Οικονομόπουλο, του Αγάνθο και του Πουλίδο, οι οποίοι αποβλήθηκαν στη Βέροια, και πρέπει να βρει ο Σέρβος τεχνικός.

Οι «κίτρινοι» ενδέχεται να αγωνιστούν χωρίς τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Για αυτό τον λόγο χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματά της.

Το Πρωτοδικείο αποφασίζει για το «99»

Σήμερα κρίνεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, η οποία αποτελεί και τη μοναδική βιώσιμη λύση για τον σύλλογο.

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο υπάρχει σιγουριά η απόφαση θα είναι θετική και αυτή η βεβαιότητα προέρχεται από το γεγονός ότι οι έγγραφες συμφωνίες με τους πιστωτές που θα προσκομιστούν σήμερα στο δικαστήριο ξεπερνούν το 60% που απαιτείται για την υπαγωγή μιας ανώνυμης εταιρείας στο ευεργετικό άρθρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x