MOTO GP

Αγχωμένος ο… κολυμβητής Μάρκεθ (video)

Ο Μαρκ Μάρκεθ παραδέχτηκε πως η βροχή του Άσεν τον άγχωσε και τον δυσκόλεψε, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από το… happy end και το πανηγύρισε «κολυμπώντας».

Αν και μοιάζει ανίκητος, είναι ακόμη άπειρος σε δύσκολες συνθήκες αγώνες, όπως αυτές στο Άσεν. Ο Μαρκ Μάρκεθ, πάντως, κατάφερε να νικήσει και τον… τρελόκαιρο της Ολλανδίας κάνοντας το 8/8 φέτος.

«Ήταν ένα αγώνας με πολλές δυσκολίες στη διάρκειά του. Είχα άγχος πριν αρχίσει, γιατί δεν είχα την εμπειρία σε τέτοιες συνθήκες. Αποφάσισα να αρχίσω με βρόχινα ελαστικά και ένιωσα καλά. Η πίστα, ωστόσο, στέγνωσε πολύ γρήγορα και όταν έβαλα τα σλικ κατάφερα να μείνω ήρεμος και να κερδίσω τον αγώνα», δήλωσε ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής, που πανηγύρισε στο τέλος προσποιούμενος πως… κολυμπά.



Ο δεύτερος της κούρσας, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, δήλωσε ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση που πήρε με Ducati ανάμεσα στις δύο Honda. «Ο Μάρκεθ ήταν πολύ πιο γρήγορος και δεν είχα τύχη για να τερματίσω πρώτος. Προσπάθησα για δύο γύρους να μείνω μπροστά, αλλά η δεύτερη θέση ήταν πολύ παραπάνω από ό,τι περίμενα και είμαι ικανοποιημένος».

Ο τρίτος του πόντιουμ, Ντάνι Πεδρόσα, που έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον Βαλεντίνο Ρόσι, τόνισε: «Ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Έγινε ένα μικρό… χάος. Επέλεγα την ασφαλή επιλογή και είναι κρίμα που δεν πίεσα στην αρχή. Πίστεψα πως θα άρχιζε να βρέχει ξανά στην πορεία του αγώνα κι έτσι ο Μάρκεθ και ο Ντοβιτσιόζο απέκτησαν διαφορά. Πάντως είμαι ευχαριστημένος που ανέβηκα στο πόντιουμ κάτω από τέτοιες συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x