Ελλάδα

Αισιοδοξία για Λο, βλέμματα σε Ντέιβις

Την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή του Έισι Λο. Αρέσει ο Πολ Ντέιβις για τη front line.

Το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη δεν είναι το μοναδικό που «καίει» τον Ολυμπιακό. Ενώ, λοιπόν, η τρέχουσα εβδομάδα είναι κρίσιμη για την παραμονή του αρχηγού, καθώς αναμένεται η συνάντησή του με τη διοίκηση της ΚΑΕ, στο προσκήνιο υπάρχει και το ζήτημα του Έισι Λο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την παραμονή του Αμερικανού γκαρντ ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης Σπανούλη. Ο Λο επίσης βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να παραμείνει, αλλά ελπίζει σε ένα καλύτερο συμβόλαιο. Αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον στην Ευρώπη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πολύ μεγάλη προσφορά που θα τον ωθήσει να υπογράψει. Παράλληλα οι πιθανότητες να βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ είναι λιγοστές και δύσκολα θα περιμένει για πολύ από τη στιγμή που θα έχει την σιγουριά του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αν δεν βρει κάποια πολύ μεγαλύτερη προσφορά και από ανταγωνιστική ομάδα της Ευρωλίγκας θα πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

Ματιές σε Πολ Ντέιβις

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν παίκτη τύπου… Χάινς για τη θέση του βασικού σέντερ, κρατά τον Μαυροειδή, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά ως συμπληρωματικό ψηλό (ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μπορεί να μείνει μόνο αν γίνουν… λογικές οι απαιτήσεις του). Όμως ο Ολυμπιακός θα πάρει πιθανότατα και έναν ακόμη ξένο ψηλό. Αναζητεί έναν παίκτη που να παίζει με πλάτη στο καλάθι και καλό σκόρερ.

Μία περίπτωση που… αρέσει είναι αυτή του Πολ Ντέιβις. Ο Αμερικανός σέντερ (2,11μ.) είναι καταπληκτικός επιθετικός, αλλά μετριότατος αμυντικός. Φέτος ο 29χρονος άσος είχε 13,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τη Χίμκι, αλλά η ρωσική ομάδα κάνει περικοπές και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x