Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για «Λούτσο»

Θετικό το κλίμα από Παναθηναϊκό και Φιγκερόα, με τις δυο πλευρές να είναι σε διαπραγματεύσεις και τον… γάμο να είναι το πιο πιθανό σενάριο. Επέστρεψε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Φιγκερόα και ο Αργεντινός, από την πλευρά του, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι, τελικά, η μεταγραφή θα γίνει και οι «πράσινοι» θα βάλουν περισσότερη ποιότητα στην επίθεσή τους, με τον «Λούτσο» να αποτελεί τη λύση πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός δεν δίνει περισσότερες από 250.000 ευρώ για να κάνει δικό του τον 32χρονο και, όλα δείχνουν, ότι κάπου κοντά σ’ αυτό το ποσό θα γίνει το deal και ο Φιγκερόα θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. Όπως τόνισε και χθες ο Νίκος Νταμπίζας, δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή. Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι και η τελευταία ενίσχυση για φέτος.

Επέστρεψε ο Σίλντενφελντ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού από την αποστολή Κροατίας και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Το ιατρικό τιμ της εθνικής του ομάδας έκρινε ότι ο παίκτης δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί με Σερβία και Ν. Κορέα, λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς, και έτσι τον "έκοψε". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο "Σίφο" να ενσωματωθεί ξανά στο "τριφύλλι". Κατά τα λοιπά, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις με πάσες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα και ασκήσεις κυκλοφορίας. Θεραπεία, πλην του Σίλντενφελντ, έκανε και ο Σταματάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x