Τένις

Ακμαία η Σερένα και η «λατρεία» των Άγγλων

Τις 600 νίκες στην καριέρα της έφτασε η Σερένα Γουίλιαμς που προκρίθηκε στους «16» του Wimbledon. Από κοντά και η Λόρα Ρόμπσον, η «αγαπημένη» των Άγγλων. Δείτε τα ζευγάρια.

Απ’ όλα είχε ο... μπαξές στο γυναικείο ταμπλό του Wimbledon το Σάββατο.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, Σερένα Γουίλιαμς χρειάστηκε μια ώρα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 42χρονης(!) Ντάτε Κρουμ με 2-0 σετ. Έτσι, η Αμερικανίδα προκρίθηκε στις κορυφαίες «16» και συνεχίζει για ακόμα ένα τίτλο σε Grand Slam. Από κοντά και η περσινή φιναλίστ, Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, που αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε 2-1 σετ της φορμαρισμένης, Μάντισον Κις.

Οι Άγγλοι έχουν λόγο να πανηγυρίζουν! Κι αυτό γιατί βλέπουν την δική τους, Λόρα Ρόμπσον να συνεχίζει εντυπωσιακά στα κορτ, παίρνοντας ακόμα μια πρόκριση. Αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή κόντρα στην Εράκοβιτς κι... απογείωσε το κοινό!

Εκτός συνέχειας έμεινε η Σαμάνθα Στόσουρ, αφού βρήκε μπροστά της μια εξαιρετική Σαμπίνε Λισίτσκι και... υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Γερμανίδας. Πολύ δύσκολη πρόκριση για την Να Λι σε τρία σετ, στην ματσάρα με την Ζακοπάλοβα.

Αναλυτικά, τα ζευγάρια των «16» (Την Δευτέρα ξεκινούν τα παιχνίδια):
Γουίλιαμς-Λισίτσκι
Ρόμπσον-Κανέπι
Ραντβάνσκα-Πιρόνκοβα
Βίντσι-Λι
Πουίγκ-Στέφενς
Μπαρτολί-Ναπ
Κβίτοβα-Ναβάρο
Φλίπκενς-Πενέτα

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x