Επικαιρότητα

Ακούστε DRIVE & TRAVEL, ενημερωθείτε και κερδίστε

DRIVE & TRAVEL σε χρόνο…dt, κάθε Σάββατο 11:00 – 13:00, με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ειρήνη Θεοδωρίδου και την υποστήριξη των εταιρειών BP, SEAT.

Από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm) σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε το νέο site www.driveandtravel.gr για ειδήσεις και συμμετοχή σε πλούσιους διαγωνισμούς.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», που σύντομα θα έχει τηλεοπτική και Web TV εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:


- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Διανύουμε το τελευταίο διάστημα του «Ετους Πολιτών 2013» για την Ευρωπαϊκή Ενωση, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή. Για την Ευρώπη, τις προοπτικές, τα προγράμματα ενίσχυσης και για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, μιλά ο Αργύρης Περουλάκης, αναπληρωτής επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Κοινός στόχος η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και η εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας. Στη Σαντορίνη πραγματοποιείται τώρα συνέδριο για τη γαστρονομία. Η απεσταλμένη της εκπομπής Ειρήνη Θεοδωρίδου παρουσιάζει τα δρώμενα, ενώ ο Βασίλης Πολύζος, ειδικός social media specialist στην tastygreece, αναλύει τις δράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

- MYVENUE.GR: Μια καινοτόμος πλατφόρμα και βραβευμένη, που καταγράφει όλους τους χώρους που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένο «πακέτο» εκδηλώσεων, έχοντας άμεση διασύνδεση και με τον τουρισμό. Περισσότερα από την ιδρύτρια του MyVenue, Κατερίνα Μιχαλιτσιάνου.

- HELLENIC HONDA CLUB: Εγκαινιάζουμε μια νέα ενότητα στην εκπομπή, αυτή των Fan Clubs που αναπτύσσουν δράσεις και κάνουν ταξίδια. Κατά σύμπτωση αυτή τη μέρα υπάρχει σε εξέλιξη αποστολή του Hellenic Honda Club και ο Αρης Μαθιόπουλος, μέλος του Club, συζητά μαζί μας για τις εμπειρίες τους.

- ΕΙΝ’ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑ Η ΒΙΑ: Δέχθηκε πολλές παρερμηνίες η χρησιμοποίησης της φράσης του Καβάφη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η οποία θα συμπληρωθεί όπου υπάρχει και από τη φράση που προηγείται: «να μην βιαζόμεθα…». Παρουσιάζουμε όσα ειπώθηκαν και τη διάσταση που πήρε το θέμα.

- Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.

- Για ένα τριήμερο απόδρασης στα «Πέτρινα», στην Ορεινή Ναυπακτία, με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό για 2 άτομα.

- Για ένα διήμερο απόδρασης στο «Ζεις Εδώ», στην Ασίνη Ναυπλίου, με μία διανυκτέρευση και πρωινό για 2 άτομα και δύο γεύματα στα «Φανάρια» στο κέντρο του Ναυπλίου.

- Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στον «Χρήστο», εστιατόριο ελληνικής κουζίνας στο Χαλάνδρι.

- Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο «Αρχοντικό», στο Μπουρνάζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x