Επικαιρότητα

Ακούστε DRIVE & TRAVEL που δεν δέχεται στοίχημα για τον… ελληνικό τουρισμό

Απολαύστε αύριο Σάββατο 14 Μαΐου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Απολαύστε αύριο Σάββατο 14 Μαΐου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με την Μαρία Ακριβού και την ειδική συνεργάτιδα Ξένια Στούκα, σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ολοκληρώθηκε η 24η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, με ομιλία του προέδρου Ανδρέα Ανδρεάδη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ έριξε πολλές φορές το… γάντι, αλλά ο πρωθυπουργός το σήκωσε μόνο δύο, προτρέποντας τον πρόεδρο να βάλουν στοίχημα. Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι για στοιχηματισμό ο ελληνικός τουρισμός, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλά στην εκπομπή και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: Γιορτάσαμε την Ημέρα της Ευρώπης με πολλές εκδηλώσεις. Ποια Ευρώπη έχουμε και τι Κοινοβούλιο διαθέτουμε; Ποιες αποφάσεις λαμβάνονται; Ο Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, επικεφαλής του γραφείου του ΕΚ στην Αθήνα, αναφέρεται στο θέμα.

ΣΥΡΟΣ: Ένα νησί με πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, τους οποίους αναπτύσσει ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός.

ΡΑΝΤΣΟ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Η κατασκηνωτική περίοδος αρχίζει μόλις κλείσουν τα σχολεία. Η κατασκήνωση κόσμημα της χώρας, το Ράντσο, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά, ενώ λειτουργεί όλο το χρόνο με ποικίλη δραστηριότητα. Στην προετοιμασία αναφέρεται ο Δημήτρης Σκούρας, διευθυντής του Ράντσου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΡΟΔΟΥ: Μείζον ζήτημα για την υγιεινή αλλά και για την οικονομία του νησιού, η κίνηση των ξενοδοχείων all inclusive να δίνουν φαγητά σε πακέτο, στους πελάτες τους! Οι εστιάτορες διαμαρτύρονται και εξηγεί τους λόγους ο πρόεδρος Γιάννης Κλούβας.

MELITSINA VILLAGE: Τα υψηλής αισθητικής στούντιο και διαμερίσματα του Melitsina Village βρίσκονται σε μία προνομιακή τοποθεσία μόλις 1 χιλιόμετρο από τη γραφική Καρδαμύλη. Για όσα προσφέρουν, αλλά και την υποδομή της περιοχής, μιλά ο διευθυντής Δημήτρης Σπηλιωτέας.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για έναν εξαιρετικό πλοηγό MLS Destinator 50 tsp.

Για δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, στα υψηλής αισθητικής στούντιο και διαμερίσματα του Melitsina Village, στην Καρδαμύλη.

Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο υπέροχο Ark της Γλυφάδας.

Για δύο ακτοπλοϊκά εισιτήρια μονής διαδρομής προς Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο, από τη Seajets.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x