Επικαιρότητα

Ακούστε DRIVE & TRAVEL που κάνει Ανάσταση…

Απολαύστε αύριο Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, της κορυφαίας σε ακροαματικότητα εκπομπής, σύμφωνα με τις μετρήσεις.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με την Ξένια Στούκα, υπενθυμίζουν την υπηρεσία της Εγγυημένης Αξίας του Volkswagen After Sales και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Στο νησί της Αφροδίτης γιορτάζουν το Αγιο Πάσχα τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις. Για όσα συνηθίζονται αυτές τις ημέρες, μιλά η κορυφαία ξεναγός Γεωργία Κωνστάντη, η οποία κάνει το λειτούργημα από το 1974, μετά την εισβολή και κατοχή στο νησί. Παράλληλα, αναλύει όσα βλέπουν οι επισκέπτες, τα αξιοθέατα της Κύπρου και βέβαια αναφέρεται στο κατεχόμενο τμήμα.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού να χαρακτηρίσει 10.000 στρέμματα στο γκολφ Αφάντου, ως αρχαιολογική έκταση!!! Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος είναι καυστικός και απόλυτα επικριτικός για την απόφαση και τις εν γένει αποφάσεις της κυβέρνησης που βάζει τροχοπέδη στις επενδύσεις.

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ: Το τρένο που συνδέει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα, τη θάλασσα με το χιόνι, συμπληρώνει 120 χρόνια ύπαρξης. Το όραμα του Χαριλάου Τρικούπη παραμένει ζωντανό. Ο Μάιος είναι μήνας Οδοντωτού και για την πληθώρα των εκδηλώσεων μιλά η Μαρία Τσουκαλά, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αιγιαλείας.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για έναν εξαιρετικό πλοηγό MLS iQ Talk Color 4G…
Για δύο διανυκτερεύσεις για 2 άτομα, στα παραδοσιακά στούντιο και διαμερίσματα Τζάνε (μέλος του δικτύου Guest Inn) στην Πάρο.
Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο υπέροχο μουσικό μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι», στην Ανθούπολη, στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x