Επικαιρότητα

Ακούστε DRIVE & TRAVEL στις 11, με ξεχωριστές ειδήσεις και δώρα

DRIVE & TRAVEL σε χρόνο…dt, κάθε Σάββατο 11:00 – 13:00. Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ειρήνη Θεοδωρίδου και με την υποστήριξη των εταιρειών BP, CITROEN.

Από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm) σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε το νέο site www.driveandtravel.gr για ειδήσεις και συμμετοχή σε πλούσιους διαγωνισμούς.


Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Ιδιαίτερη δραστηριότητα αναπτύσσει σε θέματα τουρισμού. Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, αναλύει τις ενέργειες που γίνονται στην Περιφέρεια.

- ΔΙΑΖΩΜΑ: Όποιο κι αν διαλέξετε, θα είστε στο σωστό… Διάζωμα. Η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς μέσω των εξαιρετικών αρχαίων θεάτρων, αποτελεί όραμα του σωματείου. Για το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, τον πολιτισμό και τη διασύνδεσή του με τον τουρισμό, μιλά ο Σταύρος Μπένος, πρώην υπουργός Πολιτισμού και πρόεδρος του «Διαζώματος».

- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Το Ναύπλιο βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων με το συνέδριο «Αυτό το χωράφι είναι η επιχείρησή σου!», που εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Έργου farmsUP!. Ο Στάθης Γεωργακόπουλος υπεύθυνος υλοποίησης του Έργου της εταιρίας Μίλητος Αναδυόμενες υπηρεσίες», εξηγεί τις προοπτικές που υπάρχουν στην ύπαιθρο.

- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ: Όλα τα βλέμματα στη Σαντορίνη, που διανύει το δικό της Έτος Γαστρονομίας. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το 9ο συνέδριο της σειράς IMIC, με στόχο της ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού της περιοχής. Λεπτομέρειες παρουσιάζει ο διοργανωτής του συνεδρίου και εκπρόσωπος της εταιρείας «Ηλιότοπος», Κώστας Κωνσταντινίδης.

- ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Επιχειρείται η δημιουργία της πρώτης ποδηλατικής διαδρομής EuroVelo στην Ελλάδα. Τη σημασία που έχει στο βιώσιμο τουρισμό και εν γένει για το έργο «Iron Curtain Trail», αποκαλύπτει ο Γιώργος Φαρφαράς, υπεύθυνος Ελληνικού Συντονιστικού Κέντρου EuroVelo.


- Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.

- Για ένα τριήμερο απόδρασης στο ιδιαίτερο Taleton Eco Boutique Hotel, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό για 2 άτομα. Και προσφορά έκπληξη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
- Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο εξαιρετικό μεζεδοπωλείο Αρχοντικόν, στο Μπουρνάζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x