Επικαιρότητα

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL και κερδίστε σε ενημέρωση και δώρα

Με τον Δημήτρη Μπαλή. Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω http://www.sport-fm.gr/player.jsp σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ: Στο πλαίσιο του Money Show πραγματοποείται στην Αθήνα, διεξάγεται συνέδριο για την κρουαζιέρα. Ο Θρασύβουλος Καλογρίδης, πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων, αναφέρεται σε όσα θα συζητηθούν για ένα μείζον ζήτημα του ελληνικού τουρισμού..

ΕΝΑ PANDA ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Μια πρωτότυπη συνεργασία των Αστικών Συγκοινωνιών με τη WWF για την παρότρυνης του κοινού στη χρησιμοποίηση μέσων μαζικής μεταφοράς. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, πρόεδρος του ΟΑΣΑ μιλά για τις αλλαγές που συντελούνται στις καθημερινές μετακινήσεις.

WWF: Μια σημαντική οργάνωση προστασίας της φύσης. Με την ευκαιρία της συνεργασίας με τις Αστικές συγκοινωνίες, η Θεοδότα Νάντσου, υπεύθυνη Πολιτικής της WWF Ελλάδος, παρουσιάζει τις δράσεις της οργάνωσης αλλά και τις εξελίξεις σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

ΔΕΝΤΡΟ & ΠΟΛΗ: Πόσο συμβατές έννοιες είναι; Ο Μιχάλης Στόγιαννος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Επαγγελματιών Γεωτεχνικών & Επιχειρήσεων, μιλά για όσα συζητήθηκαν σε ημερίδα για το θέμα.

INDIAN & VICTORY: Δύο νέες μάρκες μοτοσικλετών μεγάλων αποστάσεων, έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Ο Μωρίς Σιακκής διευθυντής μάρκετινγκ της εισαγωγικής εταιρείας Sportwing, παρουσιάζει τους στόχους της εταιρείας.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Μοντάνα
Κάντε like στη σελίδα, like στην ανάρτηση και comment με tags (ονόματα με link) 3 φίλων σας και μπείτε στην κλήρωση για ένα τετραήμερο στo Καρπενήσι με όλα πληρωμένα!
Διαμονή 3 νυχτών σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό και πλήρη διατροφή στο εξαιρετικό «Μοντάνα» που βρίσκεται πολύ κοντά και στο χιονοδρομικό κέντρο!
Λεπτομέρειες στο http://montana.gr/

MLS iQTab King Black
Κάντε like στη σελίδα, like στην ανάρτηση και comment με tags (ονόματα με link) 3 φίλων σας και μπείτε στην κλήρωση για ένα MLS iQTab King Black
Το ελληνικό tablet που του μλάς, καταλαβαίνει και γράφει το mail σου. Του μιλάς, καταλαβαίνει και γράφει το post στο Facebook.
Περισσότερα στο www.mls.gr.

1002 Νύχτες
Κάντε like στη σελίδα, like στην ανάρτηση και comment με tags (ονόματα με link) 3 φίλων σας και μπείτε στην κλήρωση για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο bar-restaurant / μουσική σκηνή "1002 Νύχτες", στου Ψυρρή.
Oriental γεύσεις και ατμόσφαιρα, με φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια. To εξαιρετικό φαγητό, οι υπέροχες μουσικές και τα ενδιαφέροντα events συνθέτουν έναν πολύ σοβαρό λόγο για να ξαναβολτάρουμε στη γειτονιά του Ψυρρή.
Περισσότερα στο www.1002nyxtes.gr.

Ο Χρήστος
Κάντε like στη σελίδα, like στην ανάρτηση και comment με tags (ονόματα με link) 3 φίλων σας και μπείτε στην κλήρωση για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων στο Εξοχικό Κέντρο "Ο Χρήστος", στο Χαλάνδρι.
Από το 1974 γνωστός σε όλη την Αττική για το περίφημο μπιφτέκι του. Έμφαση στα κρεατικά της ώρας αλλά και μεγάλη ποικιλία πραγματικά σπιτικών ορεκτικών. Βραδιές μπουάτ κάθε Πέμπτη, ποικίλο πρόγραμμα Παρασκευή-Σάββατο.
Περισσότερα στο www.ochristos.gr.

Ξανθάκος
Κάντε like στη σελίδα, like στην ανάρτηση και comment με tags (ονόματα με link) 3 φίλων σας και κερδίστε δωροεπιταγή 20% για αγορές από την εταιρεία «Ξανθάκος», που διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών θέρμανσης, ψησταριές, ξυλόφουρνους, πλάκες, τούβλα κ.α.
Περισσότερα στο www.xanthakos.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x