Επικαιρότητα

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL που κινείται σαν... ρομπότ

Απολαύστε κι εσείς σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL, που αυξάνει μόνο την ενημέρωση.

Ο Δημήτρης Μπαλής, ταξιδεύει με τα «φτερά» της Ryanair και όταν προσγειώνεται κινείται με το νέο Mitsubishi ASX 1.6 diesel, με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα πρατήρια της ΒΡ και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς...

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ: 15 ελληνικά σχολεία – ομάδες προκρίθηκαν για την Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Κατάρ. Για τους σπουδαίους μαθητές και τους εξαιρετικούς δασκάλους – καθηγητές, μιλά ο Γιάννης Σομαλακίδης, πρόεδρος της WRC στην Ελλάδα.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Δεν είναι μόνο γνωστή για το Ηλιοβασίλεμα, ούτε για τους γάμους Κινέζων. Η Σαντορίνη προβάλλει και το άλλο της «πρόσωπο», μέσω των συνεδρίων βιωματικού Τουρισμού, στο οποίο αναφέρεται ο Κώστας Κωνσταντινίδης, από τη διοργανώτρια εταιρεια Ηλιότοπος.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ & ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΑΥΓΗ ΑΡΤΑΣ: Είναι η εποχή που φτιάχνονται τα τσίπουρα και μαζεύονται τα κάστανα. Ο συνδυασμός είναι απίθανος και ξέρουν να τον χαίρονται παντού στην Ελλάδα. Το ίδιο και στη Ροδαυγή Αρτας. Ο Ανδρέας Μουργελάς, του ξενώνα Νισίστα που συμμετέχει στις εκδηλώσεις, αναφέρεται στα δρώμενα.

ΙΟΣ: Σλοβάκοι καθηγητές τουριστικών επαγγελμάτων, μαθαίνουν τα μυστικά του νησιού. Η Αντζελα Φάκου, πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, παρουσιάζει όσα γίνονται.

ΝΑΞΟΣ: Με αφορμή την ορεινή ποδηλασία, ο Δημήτρης Λιανός, αντιδήμαρχος τουρισμού, μιλά για τις δραστηριότητες, την τουριστική κίνηση και τα πρώτα δείγματα από την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Λευκή νύχτα σήμερα Σάββατο στο Μαρούσι, με ανοικτά καταστήματα και ποικίλες εκδηλώσεις. Ο Γιάννης Νικολαράκος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρεται σε όσα θα γίνουν.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα γεύμα των δύο ατόμων στις Χίλιες και Δύο Νύχτες στου Ψυρρή.
Για ένα εξαιρετικό tablet MLSiQTab Korona 4G που τα κάνει όλα με φωνητικές εντολές.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x