Δραστηριότητες

Ακούστε σήμερα Σάββατο DRIVE & TRAVEL στις 11, με ιδιαίτερα θέματα

Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ισαβέλλα Ζαμπετάκη.

DRIVE & TRAVEL, κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00 στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 (και από συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω διαδικτύου http://www.sport-fm.gr/player.jsp)
Η εκπομπή που πράγματι ξεχωρίζει, όχι μόνο στο πρόγραμμα του Nova ΣΠΟΡ FM, αλλά και στους υπόλοιπους σταθμούς, το DRIVE & TRAVEL προσφέρει ενημέρωση σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού, δραστηριοτήτων αναψυχής, υπαίθρου, έχει θέματα που σχετίζονται με τον αγρό και την ανάπτυξη, αναδεικνύει γενικότερα ζητήματα της κοινωνίας που είτε περνούν στα «ψιλά» των μέσων ενημέρωσης, είτε δεν προβάλλονται καθόλου.

Σήμερα Σάββατο, το DRIVE & TRAVEL, παρουσιάζει:

ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα, με δημιουργία θέσεων εργασίας και διεξόδους απασχόλησης για τους νέους. Τα πρώτα βήματα γίνονται στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε μεγάλο διεθνές συνέδριο. Ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οργανωτής του συνεδρίου NANOTECHNOLOGY 2014, Στέργιος Λογοθετίδης, παραθέτει τις απόψεις του επί του θέματος.

AEGINA SITIKI FESTIVAL: Θα μπορούσαμε να το πούμε και Φεστιβάλ Φυστικιού Αίγινας, ωστόσο έχει πάρει διεθνή χαρακτήρα η διοργάνωση. Η υπεύθυνη του Φεστιβάλ, Μαρία Κουκούλη, αναφέρεται σε όλα τα δρώμενα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του νησιού, που χαρακτηρίζεται από αυτού του είδους ξηρό καρπό.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ: Με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσεων της Θεσσαλονίκης, έχει δημιουργηθεί ένα θεματικό πάρκο με όλη την ιστορία της σοκολάτας, από δέντρα κακάο, επεξεργασία μέχρι και εργοστάσιο παρασκευής. Το πάρκο θα διαρκέσει για πολύ καιρό, με ελεύθερη επισκεψιμότητα και ο υπεύθυνος του εγχειρήματος, Γρηγόρης Αβανίδης μιλά για την ιδέα και την υλοποίησή του.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΓΕΑΣ: Πρότυπη ξενάγηση στο χώρο με σύγχρονα μέσα. Η Αννα – Βασιλική Καραπαναγιώτου, προϊσταμένη της 39ης Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, παρουσιάζει όσα βλέπει ο επισκέπτης.

Μαθαίνουμε επίσης, ξεχωριστές ειδήσεις από το εξωτερικό, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.
Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.
Για γεύματα στο bar – restaurant – μουσική σκηνή «Χίλιες και Δύο Νύχτες» στου Ψυρρή και στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Καυτερή Πιπεριά» στο Μοσχάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x