Επικαιρότητα

Ακούστε τώρα DRIVE & TRAVEL που απολαμβάνει την Πανσέληνο...

Απολαύστε κι εσείς τώρα, Σάββατο 29 Αυγούστου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL.

Ο Δημήτρης Μπαλής ταξιδεύει με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα πρατήρια της ΒΡ και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς...

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Το Σαββατόδραβο φροντίστε να το περάσετε κάπου που να βλέπετε το φεγγάρι. Ολόγιομο, λαμπερό, δεν είναι μόνο για ρομαντικούς αλλά και για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων. 130 μουσεία και αρχιαολογικοί χώροι θα παραμείνουν ανοικτοί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και πληθώρα εκδηλώσεων. Για όσα πρόκειται να συμβούν αλλά και για την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού, συζητούμε με την αν. γενική γραμματέα Μαρία Βλαζάκη.

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: Σχέδιο δράσεων για την προσέλκυση τουριστών όλο το χρόνο, εκπόνησε ο ΗΑΤΤΑ. Με τίτλο «12» απευθύνεται σε επαγγελματίες δίνοντας τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στην περιοχή τους. Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, Λύσανδρος Τσιλίδης, αναφέρεται διεξοδικά στις δράσεις.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ: Αφιερωμένο για 9η χρονιά το φεστιβάλ, στον άνθρπο συνώνυμο της μαγειρικής στην Ελλάδα. Ο Νίκος Τσελεμεντές υπήρξε ο καλύτερος αρχιμάγειρας, του οποίου το κόκκινο βιβλίο συνταγών δεν λείπει από κανένα παραδοσιακό σπίτι. Ο Στέλιος Μπρίγκος, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, μιλά για όσα θα γίνουν τιμώντας το Νίκο Τσελεμεντέ.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για ένα κιβώτιο από τους εξαιρετικούς χυμούς Λακωνίας.
Για 5 ξεχωριστά burger με συνοδευτικά από το Central Burger στον Κορυδαλλό.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x