Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως για τον μαέστρο της Εθνικής Ιταλίας είναι πως είναι εκείνος που συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές, πιο γρήγορα από τους Ντίνο Τζοφ, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν που βρίσκονται σε αυτό το «κλαμπ».
Ο Πίρλο ήταν ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα με το Μεξικό και τόνισε: «Δεν είναι κάτι που το κάνει ο καθένας. Είναι μοναδικό πράγμα να συμπληρώνεις 100 συμμετοχές και να σκοράρεις κιόλας και μέσα σε ένα γήπεδο όπως το «Μαρακανά». Αυτό θα μπορούσα να το έχω ονειρευτεί μόνο όταν ήμουν παιδί», είπε ο διψασμένος για διακρίσεις Πίρλο.
«Μπορεί να συμπλήρωσα τις 100 συμμετοχές, όμως δεν έχω εκπληρώσει όλους τους στόχους μου. Θέλω να πάρω και το Confederations Cup», είπε ο 34χρονος άσος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






