Betmasters

Αξιοπρεπέστατο Goal-Goal στη «SGL-Arena»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να δεχθεί η Μπάγερν Μονάχου τέρμα από την Άουγκσμπουργκ για τη 15η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας.

Οι πέντε νίκες εντός έδρας και τα δεκαπέντε τέρματα στο ενεργητικό των γηπεδούχων, η τρίτη θέση τους στη βαθμολογία και τα οκτώ «τρίποντα» σε δεκατέσσερις αγώνες θα μπορούσαν να μετατρέψουν σε πρώτης γραμμής ευκαιρία τη διπλή ευκαιρία του 1Χ απέναντι στους Βαυαρούς. Η Μπάγερν Μονάχου, όμως, στην παρούσα φάση δεν έχει αντίπαλο στη Γερμανία και δύσκολα κοντράρεται, μια και είναι υποχρεωμένη να παίζει όλα τα παιχνίδια στο… κόκκινο, να κυνηγά τα ρεκόρ της και συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Μόνο και μόνο που έχει να δεχθεί τέρμα τέσσερα παιχνίδια και συνολικά 419 αγωνιστικά λεπτά γκολ στην Μπουντεσλίγκα φαίνεται η σοβαρότητά της. Κι αν υπήρχαν υποψήφια ματς για Goal-Goal στο διάστημα αυτό! Ειδικά το 1-0 με τη Λεβερκούζεν, το οποίο ήταν και το πιο πρόσφατο. Απουσίες υπάρχουν και στις δύο ομάδες, η ενδεκάδα της Μπάγερν δύσκολα θα έχει μαζεμένες αλλαγές (από τη μέση και μπροστά, δηλαδή, λογικά θα παίξουν Τσάμπι Αλόνσο, Ρόμπεν, Μίλερ, Γκέτσε, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι), ενώ η παρουσία των Ντζούρτζιτς, Βέρνερ, Χαλίλ Άλντιντοπ και Μπομπαντίγια μάς δίνει πιθανότητες για το ένα γκολ που ψάχνουμε από την πλευρά της Άουγκσμπουργκ.

Σε παρόμοιου ύφους τιμή, για μία δυάδα με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, το Χ2 στη διπλή ευκαιρία του Αμβούργου παίζεται. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αδυναμίες εκτός έδρας, δεν σκοράρουν κι έχουν χάσει πέντε από τα επτά παιχνίδια. Αγωνίζονται, όμως, σε μία από τις χειρότερες έδρες της Μπουντεσλίγκας, με τη Φράιμπουργκ να έχει αδυναμία για το αποτέλεσμα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Ίσως αν κρατούσε το 0-1 στην Πάντερμπορν (δέχθηκε την ισοφάριση στο 89΄ κι έμεινε στο 1-1) να είχαμε διαφορετική τοποθέτηση. Με τα δύο αυτά σημεία από την Μπουντεσλίγκα «επενδύουμε» σε μία δυάδα που αν βγει θα δώσει 2,25 φορές το αρχικό ποντάρισμα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
148. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: GOAL-GOAL (1,50)
151. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Χ2-ΔΕ (1,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x