Γενικά

Ακυρώθηκε το Προολυμπιακό πινγκ πονγκ

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη ανέβαλαν τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην τουρκική πρωτεύουσα, 6-10 Απριλίου.

Η πόλη διεξαγωγής της διοργάνωσης θα αλλάξει και μέχρι την Τετάρτη η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα γνωστοποιήσει ποια χώρα θα φιλοξενήσει τελικά το τουρνουά τις ίδιες ορισμένες ημερομηνίες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσει για το πρόβλημα που προέκυψε.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έχει μεταφέρει τα συλλυπητήριά της προς τον τουρκικό λαό μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.

Μετά από διαβουλεύσεις με την τουρκική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης και, σε συμφωνία με τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος (ITTF), η Εκτελεστική Επιτροπή της ETTU κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το Προολυμπιακό τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη και αποφάσισε να αναθέσει αλλού τη διοργάνωση, που έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα 6 με 10 Απριλίου 2016. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η E.Ε. δεν νομίζει ότι είναι δυνατόν να έχουμε ένα σωστό Προολυμπιακό τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη.

Αναζητώντας τον εναλλακτικό τόπο διεξαγωγής, η ETTU είναι ήδη σε συνεργασία με ορισμένες εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της και θα δώσει περαιτέρω πληροφορίες πολύ σύντομα, ενδεχομένως και απόψε ή αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x