Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Σύντομα όπως τον ονειρευόμαστε»

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός σύντομα θα γίνει όπως τον ονειρεύονται οι φίλοι του δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει στο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Πανθρακικό 500 ματς πρωταθλήματος στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο Goal χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γήπεδο ιστορικό, μίλησε για τις προσπάθειες να γίνει πιο σύγχρονο, ενώ παρουσιάστηκε βέβαιος πως σύντομα το «τριφύλλι» θα ανταποκρίνεται στις μεγάλες προσδοκίες των φιλάθλων του.

«Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας δεν είναι απλώς ένα ιστορικό γήπεδο. Είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού, είναι ο τόπος όπου χτυπάει η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Γι' αυτό άλλωστε γυρίσαμε και πάλι εκεί, γι' αυτό και γίνονται προσπάθειες να γίνει πιο όμορφη, πιο μοντέρνα και πιο λειτουργική.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 500 αγώνων Α΄ Εθνικής στο Απόστολος Νικολαΐδης είναι αυτονόητο πως εύχομαι να τους χιλιάσουμε και παράλληλα να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσουμε στιγμές δόξας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σταθερή πορεία εξυγίανσης και σύντομα θα είναι και πάλι έτσι όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Στην προσπάθεια αυτή τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε ενωμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας για την επιστροφή στις επιτυχίες
», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x