Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Τους περιμένουμε με χαρά»

Με… ανοιχτές αγκάλες περιμένει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος. «Είμαι σίγουρος ότι η πρόταση θα είναι καλήι» δήλωσε μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δια στόματος του προέδρου του Παναθηναϊκού, ήρθε η πρώτη επίσημη τοποθέτηση στην είδηση, που είδε χθες (23/11) το φως της δημοσιότητας περί επικείμενης πρότασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του περιμένουν με χαρά την οικογένεια του… μπάσκετ να έρθει να αναλάβει και το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, εξέφρασε την σιγουριά ότι σύντομα θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν και να αναλάβουν την οργάνωση και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση για την ανασύσταση του Παναθηναϊκού» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στην ερώτηση για το αν έχει γίνει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απάντησε: «Όχι ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι είμαι πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και όχι ιδιοκτήτης. Θα γίνει μία ΓΣ και αν η πρόταση είναι καλή κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί είναι μία οικογένεια εύρωστη και θέλει να επενδύσει σημαντικά ποσά, θα κάνουμε μία θετική εισήγηση για να πάρει την απόφασή της».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το αγωνιστικό, τόνισε: «Όταν κερδίζεις τα πράγματα είναι καλά. Εγώ μιλάω στα δύσκολα. Η ομάδα πήγε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x